Gifkikkerportaal forum
VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 21 apr 2017 21:57 door Marius Boer
Gezocht: Artikelen voor het magazine
1 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten
Marius Boer
coordinator werkgroep midden nederland
Redactie


Dn Lid
Posts:686


Profiel


--
15 apr 2017 21:22
  Hoi iedereen,

  De redactie van het magazine is dringend opzoek naar artikelen! Elk kwartaal valt er een mooi gevuld magazine bij de leden van Dendrobatidae Nederland op de mat. Voor dit magazine geldt dat deze door en voor hobbyisten is. Helaas is het de laatste tijd zoeken naar artikelen voor het magazine. Iets wat de redactie graag ziet veranderen. We zien graag input vanuit de hobby zelf. Mensen die een mooie showbak hebben (of gemaakt hebben), iets kwijt willen over de hobby (ziekten, ontdekkingen), Een mooie kikker gerelateerde reis gemaakt hebben, of gewoon iets over het geheel van de hobby kwijt willen. Alles is welkom!

  Zie(t) u/je tegen het schrijven op of weet je niet goed hoe u/je het moet doen? Neem dan contact op met ons. Dat kan door hier een berichtje achter te laten maar ook door een mail te sturen naar redactie@gifkikkerportaal.nl. Wij helpen u/je graag verder

  0
  Marius Boer
  coordinator werkgroep midden nederland
  Redactie


  Dn Lid
  Posts:686


  Profiel


  --
  21 apr 2017 21:57
  Aan de reacties is wel zichtbaar hoe moeilijk het is om elk kwartaal waar een mooi magazine te vullen. Heeft niemand ideeën? Of twijfel je? Schroom niet en laat het weten. Laten we ervoor zorgen dat het magazine boeiend en even geliefd blijft als het nu is. Maar dat kan niet zonder de hulp van de hobbyist!
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Gifkikkerboek

   

   

  Private Messages
  U moet ingelogd zijn om deze module te kunnen gebruiken.
  DN Magazine
  Juni 2016