Agenda

NBSV Landdag

399 Artikel waardering: Geen waardering

Op zaterdag 21 april 2018 kunt u van alles leren over grote en kleine schildgekluisterden. Onze partners van de Nederlands-Belgische Schildpadden Vereniging verwelkomen u graag op hun halfjaarlijkse Landdag.

Doe vooral uw voordeel met de gratis entree en onbetaalbare kennis van mede-schildpaddenhouders.

Link: NBSV Landdag

 

Reptilica Leiden

317 Artikel waardering: 4.0

Reptilica staat bij vele liefhebbers bekend als een unieke beurs. Op 22 april 2018 kunt u in Leiden weer van alles leren over de verzorging en voortplanting van een bijzondere groep dieren.

Ook kunt u zichzelf voorzien van veelgevraagde terrariumbenodigdheden en contact leggen met verschillende verenigingen. Kennisuitwisseling en verantwoorde verzorging gaan immers hand in hand.

Link: Reptilica

Reptilica Eindhoven

340 Artikel waardering: Geen waardering

Op 13 mei 2018 kunt u voor verschillende terrariumbenodigdheden een bezoek brengen aan de Reptilica beurs te Eindhoven. Maak van deze gelegenheid gebruik om contact te leggen met diverse verenigingen en u goed te informeren over de aanschaf van uw dieren.

Link: Reptilica

Reptilica Amstelveen

258 Artikel waardering: Geen waardering

Vlak naast onze hoofdstad, in de Emergohallen te Amstelveen, treft u op 20 mei 2018 weer een boeiende Reptilica beurs. Kom met uw medeliefhebbers in contact en zoek vooral ook een paar leuke planten uit voor uw terrarium.

Link: Reptilica

Dutch Rana Open Dag Heerlen

163 Artikel waardering: Geen waardering

Op 21 mei 2018 zet Dutch Rana haar deuren extra wijd open met 10% korting in de winkel. Met diverse lezingen en een gratis BBQ, beleeft u van 10:00 tot 17:00 een topdag in Heerlen. De schappen van Dutch Rana voorzien u eveneens in tal van benodigdheden voor een goede dierverzorging, waaronder ons nu al befaamde boek Gifkikkers. (Bent u al lid van DN, of twijfelt u nog, kijk dan ook even in onze webshop)

Heeft uw woonkamer nog ruimte voor een showterrarium? Doe dan vooral mee met de loterij van Dutch Rana.

Link: Dutch Rana

Dierenpret Houten

214 Artikel waardering: Geen waardering

Op zondag 3 juni treft u in Houten, het tweede Dierenpret evenement van 2018. Wederom verschaft één kaartje u de toegang tot de evenementen Terraria en Exoknaag.

Klik op de link voor alle informatie.

Link: Dierenpret Houten

Dendro-Day België

139 Artikel waardering: Geen waardering

Op de beurs van onze buren doet u nog meer kennis op over onze favoriete dieren.

Breng op 3 juni een bezoek aan de Sint Pauluskerk voor de 6e editie van deze beurs. Locatie: Botermelkstraat 63, 9300 Aalst.

Link: Dendro-Day

KilliFish tentoonstelling

177 Artikel waardering: Geen waardering

Toonaangevend op het gebied van eierleggende tandkarpers, organiseert KilliFish Nederland van 24 tot 26 augustus haar internationale tentoonstellingsdagen van 2018.
Kom langs voor de boeiende lezingen van buitenlandse gastsprekers, persoonlijk contact met uw mede-enthousiastelingen en vooral ook om de vissen waar het allemaal om draait te bewonderen.

Link: KilliFish Tentoonstelling

Tilburgse Terrarium Dagen

176 Artikel waardering: Geen waardering

Op 25 en 26 augustus 2018, geniet u in Tilburg een heel weekend lang van de oudste reptielenbeurs van Nederland.

In dierenpark de Oliemeulen treft u mede-terrarianen en aquarianen in levende lijve, een ideaal moment om waardevolle kennis uit te wisselen en terrariumbenodigheden aan te schaffen.

Link: Tilburgse Terrariumdagen

Reptilica Rotterdam

153 Artikel waardering: Geen waardering

De Reptilica beurs zal op 2 september 2018 plaatsvinden te Rotterdam Noord. Geniet van een mooi dagje uit in onze internationaal bekende metropool en leg vooral contact met uw mede-dierliefhebbers.

Link: Reptilica

Reptilica Hilversum

154 Artikel waardering: Geen waardering

De Dudok Arena te Hilversum geeft op 16 september 2018 ruimte aan de Reptilica beurs. Leer van de gevorderden alles over verzorging, huisvesting en eigenschappen van uw aanstaande dier. En vergeet vooral niet te genieten van de bijzondere sfeer!

Link: Reptilica

Dierenpret Houten

187 Artikel waardering: Geen waardering

Bezoek ook het derde Dierenpret evenement van 2018. Op zondag 23 september krijgt u, voor de prijs van één kaartje, toegang tot de evenementen Terraria en Exoknaag.

Maak vooral van deze gelegenheid gebruik om uw kennis en ervaring met andere dierhouders uit te wisselen.

Klik op de link voor alle informatie.

Link: Dierenpret Houten

Araflora Plantendag

200 Artikel waardering: Geen waardering

In oktober 2018 kunnen echte planten- en terrariumfanaten hun hart weer op tijdens de jaarlijkse Araflora Plantendag.

Hou de website van onze partner in de gaten voor de datum.

Link: Araflora

Reptilica Arnhem

147 Artikel waardering: Geen waardering

In de Eusebiuskerk te Arnhem treft u op 7 oktober 2018 de welbekende Reptilica beurs. Een bijzondere ruimte voor ontmoetingen met het dierenrijk. En genoeg aanknopingspunten voor leuke gesprekken, voorzien van doosjes krekels en koppen koffie.

Link: Reptilica

Slangendag Houten

135 Artikel waardering: Geen waardering

Op zondag 14 oktober 2018, organiseert de Europese Slangenvereniging haar welbekende slangendag.

Onze partners kunnen u veel vertellen over deze bijzondere tak van de terrariumkunde.

Link: Slangendag

Terraria Zwolle

76 Artikel waardering: Geen waardering

Op zondag 21 oktober 2018 treft u in de ijselhallen te Zwolle weer een divers aanbod aan terrariumbenodigdheden en literatuur.

Maak van deze gelegenheid gebruik om u goed te informeren over soortspecifieke vereisten en een bijzonder terrarium in te kunnen richten.

Link: Terraria Zwolle

Vivariumbeurs

33 Artikel waardering: Geen waardering

De welbekende activiteiten van, op en rondom de vivariumbeurs treft u ditmaal niet in Nieuwegein maar in het Autotron te Rosmalen. Op 24 en 25 november kunt u deelnemen aan diverse workshops en lezingen. En natuurlijk heeft de beursvloer volop ruimte om zelf ook in gesprek te geraken.

Autotron Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Link: Vivariumbeurs

RSS
Back To Top