Ingaven voor de 'Vereniging' categorie

Statuten Dendrobatidae Nederland
Het doel van de vereniging is de waardering voor de natuur, meer in het bijzonder voor de regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika en nog meer in het bijzonder voor de gifkikkers en andere tropische kikkers, deze te helpen opwekken, onderhouden en bevorderen.         

Hoofddoelstellingen zijn tevens het bevorderen van nakweek om zo de bescherming van gifkikkers en andere tropische kikkers in de mogelijke natuurlijke biotoop te bevorderen en het zoveel mogelijk verspreiden van informatie met betrekking tot deze kikkers, in de meest brede zin van het woord en van al hetgeen daarmee verband houdt.

[Lees verder...]


Huishoudelijk Reglement

 Huishoudelijk Reglement

Dendrobatidae Nederland
 

[Lees verder...]


De volgende velden zijn verplicht in te vullen: Aangeboden Aantal  Leeftijd Prijs Daarnaast dien je de volgende velden in je profiel goed ingevuld te hebben. Voornaam of voorletter Achternaam Email Woonplaats Indien een veld niet goed is ingevuld zal de advertentie verwijderd worden! Je profiel kan je invullen door op je naam rechtsboven in het scherm te klikken. In het eerste scherm kan je, je email wijzigen en als je op de link ...

[Lees verder...]


DN Webshop

Alle opbrengsten van de losse magazine verkoop gaan naar de natuurbeschermingsprojecten waar DN sponsor van is.

[Lees verder...]


Geplaats in: Vereniging
Adreswijziging
U wilt een adreswijziging of een wijziging van uw bank- of girorekening doorgeven aan de ledenadminstratie?

[Lees verder...]


Geplaats in: Vereniging
Geschiedenis van DN

Er waren eens, in 1982, een aantal terrarianen in het schoone Twenthe (ik ga niet uitleggen waar dat ligt). De één hield het met slangen, de ander deed het met hagedissen of kikkers. Zij kwamen bijeen, spraken en zagen dat het goed was. En zie, ‘PaluTerra - werkgroep voor herpetologie en terrariumkunde Nijverdal e/o’ was geboren.

[Lees verder...]


Geplaats in: Vereniging
Lid worden van Dendrobatidae Nederland.

Indien u het aanvraagformulier volledig invult en verstuurt met de submit rechts van deze pagina dan zal uw inschrijving worden verwerkt bij de ledenadministratie. U krijgt na deze (handmatige) verwerking zo snel mogelijk bericht over uw lidmaatschap.

[Lees verder...]


Geplaats in: Vereniging
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste