!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
208 REPLIES and 40078 Views Van computerhoek naar paludarium    40078  208 Started by  jeffrie gieze
(Onderwerp beslaat meerdere pagina's1 2 3 )
ik heb de komende weken vrij,dus dacht ik die tijd kan ik goed gebruiken voor mn volgende project die al een poos in mn hoofd zat maar waar ik de tijd niet voor kon vinden. Onze oude computerhoek was in een nisje onder de trap van de bovenburen,hier ga ik dus een paludarium van maken. Ik ben dus begonnen met het maken van een kozijn en draairaam,die zitten er dus inmiddels ook in,wat nog niet zo makkelijk was,aangezien we in een ouder huis wonen,er was dus geen muur plafond of vloer waterp...
208 40078
door  jeffrie giezeGa naar laatste bericht
11 apr 2010 07:19
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


RSS Feed Beschikbaar
Back To Top