!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
8 REPLIES and 10169 Views Nieuwe bak in wording.  10169  8 Started by  Douwe Kaspers In mijn vakantie van de afgelopen 2 weken ben ik gestart met het bouwen van een nieuwe bak in de serre om zo die witte muur links van de grote bak kwijt te raken. Doordat ik ook nog .zonder problemen naar mijn garage wil kunnen is het een soort van driehoek geworden met de maten van ongeveer 100 x 60 x 120 bij 140 hoog.(binnenmaten van de bak zonder lichtkap of ondergedeelte.) De achterkant is van plastic folie waarop isolatieplaten en dan nogmaals folie in een houten frame&160;waartegen ve...
8 10169
door  Douwe KaspersGa naar laatste bericht
17 apr 2010 22:54
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


Back To Top