!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
48 REPLIES and 16311 Views Buitenterrarium voor tropische kikkers  16311  48 Started by  Henk Veenstra Wie heeft er ervaring met een buiten terrarium Het idee dat ik heb ontstond omdat ik op een gegeven moment een tricolor buiten hoorde fluiten. Ik kon mijn oren niet geloven dus ik op jacht. En na enkele uren luisteren, zoeken, speuren, had ik eigenlijk de moed al opgegeven. Ik&160;keer het hele terrein maar om, wie weet vind ik hem alsnog,&160;bleek meneer in een oude bloempot te zitten. Maanden geleden (in het voorjaar) is me namelijk een kikker ontsnapt (dom dom, maar ik had de ruit open la...
48 16311
door  roel van marrewijkGa naar laatste bericht
08 jul 2015 16:00
11 REPLIES and 7180 Views Kikkers op het werk  7180  11 Started by  Henk Veenstra &160; Altijd al een droompje geweest een aquarium of terrarium op het bureau. Na een interne verhuizing kwam ik op he idee ik wil een kikkerbak op het werk. Gewoon een klein bakje met wat tricolors, de collega's moeten ook wat kunnen horen en zien. De maten van mijn bureau opgenomen en ik dacht iets van 70 hoog x 35 x 35 cm. Je moet de hobby ook een beetje dichter bij de mensen brengen. Ik zal jullie van de ontwikkelingen op de hoogte houden. Alvast wat foto's van de bouw. Ik heb eerste de bu...
11 7180
door  Henk VeenstraGa naar laatste bericht
22 apr 2012 21:21
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


Back To Top