!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
10 REPLIES and 6987 Views Latijns-Amerika bak  6987  10 Started by  Wiebe Geert de Groot De Latijns-Amerika bak: De bak is (vooruit plannend) gebouwd in fasen naar het ontwerp van Wiebe Geert. - Eerst het aquariumgedeelte. Deze is 130x40x40 met 6mm glas en in eerste instantie konden de kitnaden aan de voorkant de 240 liter water niet aan. Door de bak meerdere malen te testen en het design te optimaliseren hebben we uiteindelijk door wat simpele aanpassingen de bak zeer stevig kunnen maken. Het aquarium hebben we neergezet op zelfgebouwde houden onderstel van ongeveerd 45 cm hoog...
10 6987
door  richard soutendijkGa naar laatste bericht
01 okt 2014 14:57
4 REPLIES and 2155 Views Introductie  2155  4 Started by  Wiebe Geert de Groot Wij zijn Wiebe Geert (22 jaar) en Kyra (24 jaar) en ook wij hebben een kikkerhobby. Net zoals velen op dit forum zijn ook wij in de ban geraakt van pijlgifkikkers. Ach ja, zolang we geen professionele hulp nodig hebben... gaat het wel goed. Wiebe Geert had al 2 jaar een bak op zijn kamer met daarin twee D. auratus Costa Rica, twee D. leucomelas en twee D. tinctorius Patricia. Hoewel we de leucomelas veelvuldig hoorden, besloten we dat de combinatie van soorten en de bak niet echt geschikt war...
4 2155
door  christiaan maccoGa naar laatste bericht
24 apr 2011 20:56
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


Back To Top