!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
1 REPLIES and 3820 Views Even voorstellen  3820  1 Started by  arjan broek vd Hallo , Mijn naam is arjan van den broek ben woonachtig in den helder.ongeveer 5jaar geleden ben ik besmet geraakt met de gifkikker hobby en het duurde niet lang voordat ik mijn eerste bakkie had .Dit was een omgebouwd terrarium en hier in heb ik 3 jaar lang tricolors gehad en verschillende nakweek verkregen,het spulletje draaide prima maar was niet ideaal.Twee jaar geleden ben ik verhuist en heb toen deze bak opgeruimd omdat ik in het nieuwe woning toch een andere bak wou hebben die hele maa...
1 3820
door  Tom WarnerGa naar laatste bericht
14 mei 2014 09:46
9 REPLIES and 3663 Views Vervolg bouwverslag  3663  9 Started by  arjan broek vd Hier dan nog wat fototjes van de inrichting van mijn bakkie .Dit is een foto van het midden van de bak.Fototje van de rechterkant van de bak. Fototje van de linkerkant van de bak. En nog een fototje  van de linkerkant meer onderin.De volgende fototjes zijn een paar detail foto's de eerste is van een orchidee genaamd Oncidium meirax. Het volgende fototje is van een erg mooi plantje genaamd Pilea involucrata Moon valley.
9 3663
door  Bart BeurskensGa naar laatste bericht
24 jun 2013 14:25
31 REPLIES and 8889 Views bouwverslag paludarium  8889  31 Started by  arjan broek vd Hoi allemaal , In dit bouw verslag wil ik graag het verloop van de opbouw van mijn paludarium laten zien,en hoe ik dit gedaan heb en welke matrialen en technieken ik heb toegepast. Ongeveer een jaar geleden mijn nieuwe bak opgehaald bij Rana een panoramabak met de volgende afmetingen 100*60*80.In de bak heb ik vier gaten voor de sproeiers,1gat voor in de bak voor de overloop, rechts achterin zit een doorvoer voor het water(invoer) en rechtsachter in de bovenplaat nog een doorvoer voor eventueel...
31 8889
door  kees geldhofGa naar laatste bericht
16 mei 2012 11:25
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


Back To Top