!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
0 REPLIES and 1377 Views Even Voorstellen    1377  0 Started by  Emile en Sanne Poot Hallo allemaal!  Wij zijn Sanne en Emile en zijn nieuwe Gifkikker liefhebbers. We hebben de laatste tijd veel op het forum gelezen en zijn verschillende beurzen af geweest.Na een hele tijd al geïnteresseerd te zijn in gifkikkers, is het nu echt zo ver! We hebben onze bak laten maken en zullen komende weken bezig zijn met onze bak opzetten! De bak die we hebben besteld is 69x62x90. We hebben de 'rollen' alsvolgt verdeelt: Emile doet alle pomptoestanden regelen, Sanne doet het dagboek...
0 1377
27 jun 2012 08:54
35 REPLIES and 9963 Views Ons (beginnend) paludarium  9963  35 Started by  Emile en Sanne Poot Hallo allemaal!  Zoals je misschien hebt gelezen in ons 'voorstel' berichtje zijn Emile en ik begonnen aan het grote avontuur. We hebben een terrarium laten plakken van 62x69x90. Vorige week was het dan zover. De bak was klaar en kon worden opgehaald. Dat had een aantal haken en ogen want we hebben allebei niet zulke grote auto's maar na wat passen en meten ging het uiteindelijk in de kleinste van de twee, de Suzuki Alto. Ik moet eerlijk zeggen, ik was blij toen hij veilig en wel in...
35 9963
door  Emile en Sanne PootGa naar laatste bericht
19 mrt 2014 08:13
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


Back To Top