!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
6 REPLIES and 5212 Views problemen nieuw paludarium  5212  6 Started by  Arno de Bruijne Ik heb sinds kort een ander palu gekocht, het is een hoekbak met de volgende maten; 65x65x105 hij is aan de achterzijde beplakt met natuursteen en heb besloten dit te laten zitten, nu ben ik in mn enthausiaste bui gelijk begonnen met hydrokorrels te vullen en daarover mn turf en hout en planten. Nu voel je de bui al hangen natuurlijk, de bodemvervarmingskabel die erin zit doet nix, dus nu blijft mn temperatuur onderin de bak hangen op 22 graden en bovenin op 28. Nu wil ik natuurlijk weten ...
6 5212
door  nick hoefnagelsGa naar laatste bericht
24 jan 2015 16:47
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


Back To Top