!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
29 REPLIES and 5757 Views Mededelingen Werkgroep Zeeland  5757  29 Started by  ingel baaijens hieronder zullen mededelingen volgen over onze werkgroep !
29 5757
door  ingel baaijensGa naar laatste bericht
16 aug 2016 21:10
4 REPLIES and 1551 Views werkgroep zeeland  1551  4 Started by  ingel baaijens Werkgroep Zeeland Wij gaan ons bezig houden met : Paludarium en alle mogelijke dieren die in een paludarium gehuisvest kan worden. We willen tijdens bijeenkomst avonden voorlichting geven over bouw paludarium, planten vermeerdering, amfibieen hagedissen, gekko's, het waterleven van een paludarium. Tijdens bijeenkomsten willen we ook een aantal workshops in de toekomst gaan organiseren over o.a. het kweken van voedseldieren en andere paludarium spullen als lianen achterwanden enz. ...
4 1551
door  ingel baaijensGa naar laatste bericht
03 feb 2014 20:50
4 REPLIES and 1476 Views aanmelden werkgroep zeeland  1476  4 Started by  ingel baaijens beste mensen. wij zijn bezig met een werkgroep aan het organiseren in zeeland. we hebben al wat mensen benaderd. maar weten niet of we iedereen al benaderd hebben, er zullen vast mensen zijn die wij over het hoofd hebben gezien. het idee hierachter is om een groep te organiseren die jaarlijks een paar bijeenkomsten organiseren. daarbij zullen lezingen worden gehouden. proberen de kennis te vergroten over onze hobby. is er ruimte voor vragen, spullen onderling uitwisselen enz. o...
4 1476
door  ingel baaijensGa naar laatste bericht
17 nov 2013 18:17
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


Back To Top