!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
7 REPLIES and 3640 Views Hyloxalus larven opkweek  3640  7 Started by  Eveline Verhulst Dit is de bak. Hij staat op een warmtematje om een iets hogere temperatuur te krijgen. In onze kamer is het soms wat aan de koude kant. Een goede vier weken geleden vond na goed zoeken een mooi stapeltje eitjes op een bromelia blad met een stoer kijkende vader wakend erachter. Blijkbaar had zijn gefluit iets opgeleverd! Na een aantal dagen zag ik vervolgens het mannetjes met de larven op zijn rug op zoek naar water. Ik had al extra bromelia's gekocht en alle oksels stonden vol water, ...
7 3640
door  ingel baaijensGa naar laatste bericht
02 jun 2014 18:48
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


Back To Top