!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
95 REPLIES and 11171 Views Bouw paludarium  11171  95 Started by  Tom Warner Goedemiddag , Na een tijd oriënteren eindelijk een 2ehands bak aangeschaft. Het is een panoramabak van 120x60x90. Met de onderkast 180 hoog. Er moet nog wel het een en ander aan gebeuren. Zo wil ik het glas aan de voorzijde onder de schuifruiten verhogen naar 15 cm , dit om hier een waterbuffer te maken. Hier kan dan misschien later een garnaal of visje in komen. In de lichtbak wil ik led verlichting toepassen met daarnaast een nog nader te bepalen warmtebron. In de onderkast komt een bio...
95 11171
door  ingel baaijensGa naar laatste bericht
11 okt 2015 13:23
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


Back To Top