!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

Doorzoek dit forum:
Zoek
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.
TOPICS
 REPLIES
 Views
 Laatste Bericht
133 REPLIES and 36446 Views Het begin van een nieuwe hobby  36446  133 Started by  Fred ten Hove
(Onderwerp beslaat meerdere pagina's1 2 )
Waar eens dit zeeaquarium stond zal volgende week een paludarium staan. Aanstaande zaterdag, 24 oktober ga ik het paludarium ophalen bij Rana in Heerlen. De bak meet 160x58x120 cm (lxbxh). Dieper dan 58 cm is helaas niet mogelijk i.v.m. de deur naar de hal. De voorbereidingen zijn natuurlijk al in volle gang. Het zeeaquarium is inmiddels weg en de ombouw is aangepast aan de nieuwe maten van het paludarium. De afwerking van het paludarium wordt vrijwel gelijk aan die van het aquarium. Waarom i...
133 36446
door  tijl liekensGa naar laatste bericht
11 nov 2014 18:19
U bent niet gemachtigd om een nieuw onderwerp te maken.


Back To Top