VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 31 okt 2010 22:53 door Patrick Stam
Panama januari 2010
12 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 2 van 3 << < 123 > >>
Auteur Berichten

christiaan maccoPosts:1440


Profiel

heerlen

Dn Lid


--
30 aug 2010 14:18
mooie foto's.

waar ben je precies allenmaal geweest? en heb je de kikkers in je eentje gezocht?
Ik ben zelf net terug uit panama en veel komt mij erg bekend voor, ik heb verschillende tochten gemaakt met chris v/d lingen.

grtz Christiaan
0

Arno van der VlietPosts:125


Profiel

Grubbenvorst

Dn Lid


--
30 aug 2010 22:28

Hallo Christiaan,

Wij zijn in januari twee weken bij Reinier geweest. Naast Colón zijn we naar Bastimentos, Solarte en enkele plekken op het vaste land gegaan. Meestal ziijn we gewoon op egen houtje gegaan... bootje gehuurd. Enkele bootsmannen weten wel waar kikkers te vinden zijn. Ook zijn we twee dagen met Chris meegeweest. Hij heeft ons o.a. meegenomen naar de Robalo en Punta Clara. Al is er in de tuin van Reinier ook al heel veel te zien natuurlijk. Neem aan dat jij daar ook geweest ben. Op het bekende Red Frog Beach erg weinig kikkers gezien. De meeste Bastimentos hebben we gezien toen we van het dorp door de jungle naar Wizard Beach zijn gelopen.

Erg puike vakantie gehad en we zijn dus van plan om komende winter terug te gaan om alle eilanden te bezoeken. Reden dat we zo snel weer terug gaan is omdat ik denk dat er de komende jaren veel hotels en resorts gebouwd gaan worden op de eilanden en dat de schitterende natuur en dus ook de kikkers hier de dupe van gaan worden.

Ik zal deze week wat meer foto's plaatsen van wat minder beroemde dieren uit Panama. Er is immers meer te zien dan pumilio's!!

Groeten, Arno

0

christiaan maccoPosts:1440


Profiel

heerlen

Dn Lid


--
03 sep 2010 23:11
Ja ik Heb ook bij reinier gezeten, wat een verademing he, die tuin, zoiets wil ik ook wel
Op redfrogbeach ben ik niet geweest, de verhanlen van kleine kinderen die kikkers in de hand hebben en waar je voor 1 dollar dan een foto van mag maken spreekt me niet aan. Ik ben op een andere plek op bastimentos geweest met chris, daar zag ik ze tenminste in het wild
Er is inderdaad veel meer te zien dan kikkers, heb veel slangen, spinnen, insecten, vogels, apen en opossums gezien en nog veel meer
Gaaf dat je zo snel alweer terug gaat, het begint daar idd steeds toeristischer te worden ( helaas) het is op dit moment buiten amerika springbraek hotspot nr 1 van de amerikanen ( panama dan, de eilanden nog niet zo gelukkig)
Ga je de komende vakantie ook weer bij reinier verblijven?

grtz
0

Arno van der VlietPosts:125


Profiel

Grubbenvorst

Dn Lid


--
24 okt 2010 17:26

Gewoon wat andere leuke beestjes uit Panama.

0

Patrick StamPosts:453


Profiel

Hoorn

Dn Lid


--
29 okt 2010 21:10
Hallo Arno,

welke camera en lenzen gebruik je?

Groet Pet
0
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 2 van 3 << < 123 > >>


Back To Top