VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 18 aug 2010 18:02 door Peter de Jong
Tomatenkikker gevonden
1 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten
18 aug 2010 14:50

  Hallo iedereen,

  wij zijn toevallig in het bezit gekomen van een tomatenkikker die in plaats van rood-oranje eerder een bruine kleur heeft. Uit onderzoek heb ik ondervonden dat dit komt door slechte verzorging van het diertje. Wij zouden de kikker nu een tijdje bij ons willen houden (we hebben een volledig ingerichte glazen kooi ervoor) en dan willen verkopen aan een gespecialiseerde zaak of kweker. Heeft iemand een idee hoeveel zo'n diertje waard is? Bedankt

  0

  Peter de Jong  Posts:4029


  Profiel

  Vlaardingen

  Dn Lid


  --
  18 aug 2010 18:02
  om te beginnen denk ik dat je bedoeling al niet echt de goede is, een dier opvangen en dan door willen verkopen is niet de manier.

  De kikker zal je aan electra en voer meer gaan kosten dan dat hij op zal leveren.

  Daarnaast staat 1 van de twee tomaatkikkers op de Cites 1 lijst, dat houdt in dat je dit dier alleen kan houden met de juiste papieren en dat doorverkopen zonder papieren niet kan / strafbaar is. Elke goede reptielenwinkel / hobbyist zal deze nooit van je kopen.

  Ik denk dat je idee niet doordacht is, je kan hem beter naar een goed opvang adres brengen, aan je vraag af te leiden heb je er zelf te weinig kennis van om hem goed te verzorgen.
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top