VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 17 feb 2014 23:05 door Marius Boer
Paludarium maken?
1 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten
17 feb 2014 21:43
  Hey ik ben pas nieuw hier en weet niet ofdat iemand hier kennis heeft van paludariums maar waarschijnlijk wel. Het probleem is nu, ik heb hier thuis nog een aquarium staan en ik weet niet ofdat dat geschikt is om om te bouwen naar een paludarium.

  De bak is 110 cm breed, 40 cm diep en 50cm hoog. In het deksel van boven is er een ruimte voorzien waarin ik een ventilatie kan inbouwen als dit nodig is. Langs onderen heb ik wel geen ventilatie. Ik wil er ook geen dieren inhouden, misschien alleen een paar visjes, en natuurlijk ook gewoon echte planten.

  Nu op dit vlak ben ik echt nog een beginner dus is mijn vraag ofdat dat voor mij mogelijk is om hier aan te beginnen en wat zowat de eerste stappen zijn. Alvast bedankt

  0

  Marius Boer  Posts:852


  Profiel

  Hardinxveld-Giessendam

  Dn Lid

  Redactie
  --
  17 feb 2014 23:05
  Welkom op het forum, je kan er vanuit gaan dat de mensen hier wel wat weten van paludariums <img src='http://www.gifkikkerportaal.nl/DesktopModules/ActiveForums/themes/Gifkikker2//emoticons/smile.gif' align="absmiddle" border="0" /> Een aquarium ombouwen Moet geen probleem zijn hoor, ik heb het zelf ook gedaan hoewel ik het nu niet meer zou doen. Het is wel mogelijk maar niet altijd makkelijk.

  Hier op het forum zijn al heel veel soorten technieken beschreven dus mijn advies is om dus eerst heel goed inlezen over hoe en wat. Als de zoekfunctie niet helemaal werkt kun je het soms beter in google in typen

  succces ermee!
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top