VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 19 jan 2017 17:50 door martin gekko
snelle beginnersvra(a)g(en)
25 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 6 van 6 << < 23456
Auteur Berichten

martin gekkoPosts:58


Profiel

heerlen
--
19 jan 2017 17:50
Ok Tijl, ik ben ook helemaal niet hier om ruzie te maken...hoewel ik daar overigens wel een neus voor heb, zeker op fora.

Ik ben hier eigenlijk omdat ik een hoop vragen heb gekregen omtrent het hele gebeuren en......omdat ik mijn enthousiasme wil delen....!!!
Maar dat is een beetje moeilijk geworden. Tsjah, de meeste lui hier, met veel kennis, hebben dat waarschijnlijk al zo vaak gedeeld en al zo vaak dezelfde vragen voorbij zien komen........ Gebeurt op alle fora.

Ik word helemaal lyrisch als ik zojuist een baby helemaal bovenin de bak (80cm) zie klimmen. op ontdekkingstocht. Zit daar op wat pumilio om zich heen te kijken alsof die denkt...."King of the world!".

Ik snap ook wel dat iemand (jij?) denkt: "Daar heb je weer zo iemand die zijn bak met toverballen komt showen".... Zoals ze dat hier noemen.
Maar dat is niet zo; ik heb na 2 jaar mijn "voorstellingsronde" netjes afgemaakt en was ook niet bang om daarbij mijn "foutje" zichtbaar te maken. Te weten..te lang gewacht met de hyloxalus.
Dat wil niet zeggen dat ik niet goed observeer hoe de rest zich gedraagt of mezelf daar niet over probeer te informeren. Ik was er met name zelf al over t twijfelen of ik die hyloxalus moest weghalen of de anthonyi's. Aangezien ik de pepperi's niet zoveel in actie zag (andere tijdstippen dan de a's) en ik daar ook niet veel over ben tegengekomen wilde ik eerst de hyloxalus weghalen. De leuco's hebben sws (nog) nergens problemen mee. (Ook ben/was ik al met een bak bezig om de a's tijdelijk in te zetten, al was t alleen maar al  vanwege hun vreetgedrag).

De eerste vragen na mijn voorstellingsronde zouden daar ook over gaan. Ik had ook al een expert? op t gebied van pepperi's gepeebeed maar nog geen goede respons...
Dus ik ga binnenkort verder met wat vragen verwoorden.

Overigens heb ik het in mijn post, bij die foto, over een hyloxalus en niet over een ventri hoor. Die noemde ik pas zo een paar posts later..uit gemak.

0
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 6 van 6 << < 23456


Back To Top