VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 12 aug 2015 22:20 door Deleted User
De eerste stappen
0 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

Deleted UserPosts:1


Profiel

Utrecht
--
12 aug 2015 22:20
   Hallo allemaal.

  Allereerst, hulde, de hoeveelheid informatie op deze site is gewoonweg immens, en dan niet alleen voor het houden van kikkertjes, maar ook verder op wettelijke informatie. Dit is echt gewoonweg top!

  Nu eerst wat over mijzelf. Ik zit al een ongeveer een jaar met het idee om een paludarium te bouwen, en dan is het eigenlijk alleen al om de planten die erin zitten. Als er dan nog iets levends aan toe kan voegen in de vorm van een kikkertje, dan is het voor mij echt een geweldige toevoeging. Wat zijn dan nu mijn plannen:

  Ik wil een paludarium bouwen. Hiervoor sta ik ervoor open om via marktplaats oid een basisbak te kopen en deze verder uit te breiden. (mocht dit niet lukken, ik sta er ook nog voor open om er zelf een te maken).

  Bij deze paludarium zal ik een zelfbouw kast gaan maken. Met simpele meubelpanelen kan je eenvoudig een klein kastje in elkaar zetten, waar ik alle techniek in kan "verbergen". Ik wil dus wel een goed begin maken. Daarnaast wil ik dit het liefst gaan aansturen mbv Arduino voor automatische sturing. Schakelingen zal ik jullie niet mee lastig vallen, daar heb ik andere plekken voor met een beetje hulp

  Mijn vraag aan jullie, wat is eigenlijk een minimale maat waarin een kikker gehouden kan worden?
  Welke kikker raden jullie aan? (Eisen: moet tegen zomertemp van 26 graden kunnen, voor beginners geschikt, liefst een felle kleur. Dit is niet direct voor aanschaf, maar wel voor inlezen en bepaalde doelen duidelijker te maken.)
  Welke technieken raden jullie aan en welke apparaten, of nog liever is zelfbouw mogelijk?

  Kortom, Ik ben vind het niet erg om geld uit te geven aan kwaliteit, maar ik bespaar graag wanneer het kan dmv zelfbouw, tweedehands kwaliteitsspullen en wellicht zelf ontwikkelen. Ik hoop op jullie hulp!
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top