VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 08 feb 2016 09:43 door gert hoogenstrijd
Zondag 28 februari Extra Terrarium en exotische plantendag
0 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

gert hoogenstrijdPosts:2


Profiel

amsterdam
--
08 feb 2016 09:43
  ARAFLORA EXTRA TERRARIUM EN EXOTISCHE PLANTENDAG
  ZONDAG 28 februari 2016,
  AMSTERDAM GRATIS PARKEREN

  Araflora organiseert in februari een extra plantendag met als thema: ‘Terrarium en Exotische planten’. Dit keer zal  niet alleen Araflora aanwezig zijn, maar ook terrariumspeciaalzaak Nasuta met een assortiment aan gifkikkers, terrariumdieren en terrariumbenodigdheden. U bent van harte welkom op zondag 28 februari 2016 in Cinetol, in de Amsterdamse Pijp (Tolstraat 182).
  Na de grote belangstelling tijdens de Araflora Plantendag afgelopen jaar, zullen ook dit jaar experts lezingen geven. Deze gaan over exotische planten en dieren in Colombia, gifkikkers en andere terrariumdieren, het inrichten van planten- en gifkikker terraria en bijzondere orchideëen, bromelia’s en andere planten. Araflora verkoopt op de plantendag vele soorten terrarium planten en exotische planten, zoals orchideeën, bijzondere kamerplanten, bromelia’s, vleesetende planten en voormalige tentoonstellingsplanten. Het Araflora-team geeft gedegen advies over de verzorging en inrichting van terrariums en voor advies over gifkikkers kunt u bij onze partner Nasuta terecht.

  Op de eerste etage van het Cinetol-gebouw geven bevriende plantenexperts van Araflora lezingen:
  - 11.30- 12.30:  Orchideeën en exotische flora in Belize en Panama, door plantenexpert Art Vogel (oud-hortulanus van de Hortus Botanicus Leiden).
  - 13.00-14.00: De bijzondere flora en fauna van Cauca en Choco, Colombia, door fotograaf en plantenkenner Piet van Beest.
  - 14.30-15.30: Costa Rica, waarom er in de tropen zo veel vreemde en mooie bloemen groeien, door Bioloog en terrariumexpert Peter Mudde
  16.00-17.00 Gifkikkers in een terrarium, ja natuurlijk, door gifkikkerdeskundige Wouter Olthof van Nasuta.

  VERKOOP BIJZONDERE PLANTEN EN GIFKIKKERS
  Araflora verkoopt die dag:
  - exotische terrariumplanten
  - bijzondere kamerplantenorchideeën
  - orchideeën
  - miniplanten
  - terrariumplanten

  U hebt op zondag 28 februari de unieke kans om zeldzame en bijzondere planten aan te schaffen. Een aantal planten is niet via www.araflora.com te bestellen, zoals planten die op tentoonstellingen hebben gestaan en bijzondere exemplaren. Ook verkopen we kweekbenodigdheden, zoals verschillende soorten aarde. Let op: op de 28ste kunt u dan aangekochte planten alleen contant betalen. Op de plantendag kunt u ook bestellingen afhalen die u via onze website hebt gedaan. Doe uw bestelling en betaling uiterlijk 24 februari en de planten staan op 28 februari november voor u klaar. Dat scheelt verzendkosten.

  Tijdens de Araflora Plantendag kunt u gratis parkeren in de omgeving van het Cinetol-gebouw.
  Navigatie-adres: Tolstraat 182, 1074 VM, Amsterdam.
  Openbaar vervoer: 10 minuten lopen vanaf Station Amsterdam Amstel. Tram 4 vanaf Amsterdam Centraal, uitstappen op de Van Woustraat en vanaf daar 2 minuten lopen. GRATIS PLANT VOOR DE EERSTE 50 KLANTEN VAN ARAFLORA

  Op zondag 28 februari verwelkomen we de eerste 50 klanten bij de kassa met een gratis exotische plant bij het afrekenen van uw aankoop.

  GOED OM TE WETEN Datum: zondag 28 februari november Tijd: 11:00 - 17:00 uur Adres: Tolstraat 182, 1074 VM Amsterdam - Toegang gratis
  - Gratis parkeren
  - Verkoop kamerplanten, orchideeën, vleesetende planten, terrariumplanten, miniplanten, terrarium benodigheden en kweekbenodigdheden
  - Interessante lezingen
  - Gratis plantendokter-spreekuur
  - Gratis plant voor de eerste 50 klanten
  - Planten kunnen alleen contant worden afgerekend 
  - Beperkte voorraad

  Graag tot zondag 28 februari 2016! 

  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top