VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 28 mrt 2016 22:16 door claartje van uden
Losse lichtkap
2 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

claartje van udenPosts:17


Profiel

leiden
--
27 mrt 2016 23:24
  Ik heb pas een kaal terrarium gekocht nou wil ik daar gifkikkertjes in gaan houden maar ik wil geen lampen in de bak. Dus ik wil voor een losse lichtkap gaan nou ben ik de exo terra lichtkappen tegengekomen op internet zijn deze bruikbaar? Of heefd iemand een tip voor me waar ik er 1 kan kopen. Ook heb ik een goedkope zelfgemaakte gevonden op marktplaats met 2 fittingen erin voor lampen + een pc ventilator erin. Zou die bruikbaar zijn? Of kan ik dit beter anders doen?
  0

  Dennis Paus  Posts:463


  Profiel

  Privé

  Dn Lid


  --
  28 mrt 2016 09:01
  Kan allemaal, maar of ie gebruiks klaar is kan ik niet zeggen. Nooit lampen in het paludarium hangen! Je komt er pas achter of de kap gebruiks klaar is als je hem op je paludarium hebt staan. Misschien moeten er wel meer lampen in of een ventilator om de temperatuur te halen die je nodig bent. Hier kom je dus pas achter als je het aansluit. Heeft ook te maken met de afmeting en de temperatuur van de omgeving waar je bak komt te staan. Is het daar in de winter kouder, dan is het handig om een extra lamp aan te kunnen doen. Belangrijk is het om het systeem eerst een tijd te laten draaien voor je kikkers aanschaft.
  0

  claartje van uden  Posts:17


  Profiel

  leiden
  --
  28 mrt 2016 22:16
  Een ventilator zit er al in en 2 lampen. Het terrarium is nu nog kaal we zijn van plan om aankomende maand op de beurs planten en varenwortel platen te halen. Duurt zeker nog een paar maanden voor er kikkertjes in komen.
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top