VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 07 mei 2016 22:40 door tim van uitert
Opnieuw opstarten
0 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

tim van uitertPosts:56


Profiel

Privé
--
07 mei 2016 22:40
  Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier actief ben geweest aangezien ik een tijdje ben gestopt met deze hobby vanwege studie e.d .  Ik wil het nu weer op gaan pakken en ik ben al flink bezig om 2 nieuwe bakken op te zetten.  Hier ga ik het wel bij laten aangezien ik geen tijd en ruimte heb om meer terraria kwijt te kunnen. Om deze reden ga ik ook nog niet gelijk met kikkers beginnen. Ik wil wel een paar mooie showbakken neer gaan zetten. Hier heb ik nu 2 kale bakken voor van 65x55x73cm. Hier moet ik nog alles omheen bouwen zoals een meubel, lichtkap sproeiers etc. Ik ben echter een beetje in dubio wat ik wil gaan doen met de techniek. Ik heb nog 1 t5 lamp van 54 watt en 2 tl lampen van 18 watt. Ik wil deze als het uitkomt wel gebruiken aangezien het mij zonde lijkt om ze weg te doen. Ik heb ook zitten kijken naar LED verlichting maar hier is zoveel over te vinden dat ik niet precies weet wat ik hier van moet verwachten. Dat ik een zonsopkomst en zonsondergang kan nabootsen trekt mij wel maar ik vraag mij af wat dit zou kosten en welke kleur LED lampen ik dan zou moeten aanschaffen. Dit is ook gelijk mijn eerste keer dat ik een achterwand ga bouwen met elastopur dus alle tips zijn welkom .
    
   
   
   
   
   
   
   
     Ik krijg de foto's niet recht maar dit moet een beeld geven van wat ik nu heb. Ik wil volgende week aan de slag gaan om een kast te bouwen en met pur aan de slag te gaan om ook hout in de achterwand vast te kunnen maken. Daarna ga ik beginnen met het invoegen van plantenpotjes in de achterwand die ik nog over heb. 
  Mijn idee is met dit terrarium een soort vallei te creëren met nog wat kunst lianen en wortels gemaakt van touw. Ik hoor graag tips en commentaar wat jullie er van vinden. 
   
   
   
   
   
   
   
   
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top