VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 02 okt 2016 09:54 door Andres
'Poison Dart Frogs, The Documentary'
0 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

AndresPosts:4


Profiel

Valencia
--
02 okt 2016 09:54
  Hallo Iedereen, 
  Ik ben nieuw op dit forum, maar ik voer deze hobby al 8 jaar uit.

  Wij hebben een project gestart op kickstarters web (crowdfunding platform) om de benodigde financiële middelen te verkrijgen om hiermee een documentaire over gifkikkers, het regenwoud en het behoud hiervan te maken. Ik heb altijd al gedroomd van een documentaire over onze interesses: gifkikker gedrag, voedsel voorkeuren, nakweek locaties en gevaren: hun echte habitat en levens omstandigheden, de planten die echt deel uitmaken van het paar- en kweekgedrag (zoals bromelia's en heliconia's ) of gewoon een deel van hun landschap (orchideeën, peperomias, pileas, mossen, lianen en varens). Het is prettig hierover te lezen, maar een documentaire belicht altijd de verschillende  aspecten hierbij en zou ons als kunnen helpen bij het verbeteren van de bouwconstructies van het terrarium om erin te slagen succesvolle kweken tot stand te brengen. 

  banner

  Wij zijn van plan deskundigen te interviewen over gifkikkers en andere amfibieën, in-situ en ex-situ, die op vele van de Biologische stations in het regenwoud van geheel Centraal en Zuid-Amerika werken. Zij zullen ons vertellen hoe kweken in gevangenschap in feite helpt bij het behoud van de bedreigde diersoorten.. Wij zullen ervoor zorgen dat hun bericht  wereldwijd wordt gehoord.

  Hier is de link voor degene(n) die geïnteresseerd zijn deel van ons team  te worden:- Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/2028087196/poison-dart-frogs-the-documentary

  Jullie kunnen ons volgen op onze Facebook pagina.- Facebook: https://www.facebook.com/PDFTheDocumentary/

  Sorry voor het lange bericht!
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top