VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 10 jan 2018 08:52 door Dennis bouwmeester
Gezocht: Artikelen voor het magazine
12 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 1 van 3123 > >>
Auteur Berichten

Marius BoerPosts:872


Profiel

Hardinxveld-Giessendam

Dn Lid


--
15 apr 2017 21:22
  Hoi iedereen,

  De redactie van het magazine is dringend opzoek naar artikelen! Elk kwartaal valt er een mooi gevuld magazine bij de leden van Dendrobatidae Nederland op de mat. Voor dit magazine geldt dat deze door en voor hobbyisten is. Helaas is het de laatste tijd zoeken naar artikelen voor het magazine. Iets wat de redactie graag ziet veranderen. We zien graag input vanuit de hobby zelf. Mensen die een mooie showbak hebben (of gemaakt hebben), iets kwijt willen over de hobby (ziekten, ontdekkingen), Een mooie kikker gerelateerde reis gemaakt hebben, of gewoon iets over het geheel van de hobby kwijt willen. Alles is welkom!

  Zie(t) u/je tegen het schrijven op of weet je niet goed hoe u/je het moet doen? Neem dan contact op met ons. Dat kan door hier een berichtje achter te laten maar ook door een mail te sturen naar redactie@gifkikkerportaal.nl. Wij helpen u/je graag verder

  0

  Marius Boer  Posts:872


  Profiel

  Hardinxveld-Giessendam

  Dn Lid


  --
  21 apr 2017 21:57
  Aan de reacties is wel zichtbaar hoe moeilijk het is om elk kwartaal waar een mooi magazine te vullen. Heeft niemand ideeën? Of twijfel je? Schroom niet en laat het weten. Laten we ervoor zorgen dat het magazine boeiend en even geliefd blijft als het nu is. Maar dat kan niet zonder de hulp van de hobbyist!
  0

  Marius Boer  Posts:872


  Profiel

  Hardinxveld-Giessendam

  Dn Lid


  --
  04 mei 2017 20:33
  Niemand??
  0

  Remco Stuster  Posts:6243


  Profiel

  Delft

  Dn Lid
  Bestuur
  Voorzitter
  --
  05 mei 2017 13:00
  Sommige mensen zijn lid om een magazine te lezen alsof het een professioneel kwartaalblad is, maar het tegendeel is waar. DN is een vereniging met een mooi verenigingsblaadje. Dat blaadje is een luxe en geen recht dat verkregen wordt bij een lidmaatschap. Een lidmaatschap van een vereniging betekent participatie, inzet, meedenken, meebeslissen, en al dat andere dat ons onderscheid van een lidmaatschap op de Donald Duck. Mocht je niet in staat zijn om iets op papier te zetten, dan zijn er ook andere manieren waarop men kan participeren:
  - hulp op de kikkerdag (heel hard nodig!)
  - spreken op een symposiumdag (heel hard nodig!)
  - opmaak verzorgen van artikelen bij de redactie (heel hard nodig!)
  - op zoek naar schrijvers in je eigen kenniskring (heel hard nodig!), en dan kan echt iedereen uit eigen initiatief doen! Makkelijker kunnen we het niet maken.
  - folder/flyer/promotie materiaal ontwerpen (lukt ons al jaren niet omdat andere zaken voor gaan)
  - zoeken naar convervatiemogelijkheden (gaat nog goed, maar staat of valt bij de contacten van een enkeling)
  - jezelf verkiesbaar stellen als bestuurslid (hoog nodig!)
  - anderen enthousiasmeren om lid te worden van onze vereniging kan ook iedereen doen! Hoe meer mensen er lid zijn, hoe beter onze hobbybelangen kunnen worden vertegenwoordigd op nationaal en Europees niveau.

  Je kunt het zo gek niet bedenken of er is behoefte aan om onze clubje in stand te houden! De ene na de andere vereniging is genoodzaakt te stoppen, en eerlijk is eerlijk, ook wij kunnen na 13 mei (ALV) eigenlijk niet verder zonder een nieuwe gemotiveerde en betrouwbare penningmeester. Natuurlijk kunnen we nog meer penningmeesterzaken uitbesteden aan een professional, maar dan laat een flinke contributieverhoging wellicht ook niet lang meer op zich wachten. Dat zou zonde zijn en is ook gewoon onnodig met zo veel talentvolle leden van ons cluppie :)

  Just some food for thought!
  0

  Nicolai Veen  Posts:265


  Profiel

  Privé

  Dn Lid


  --
  10 mei 2017 20:29

  Ik zit pas 1 jaar in de hobby, dus zou niet weten waar ik iets over kan schrijven.

  Heb al eens eerder aangegeven iets te willen doen voor de vereniging, maar daar kwam geen reactie op.

  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
  Pagina 1 van 3123 > >>


  Back To Top