VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 19 jun 2017 14:56 door Remco Stuster
Informatie
1 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten
cynthia west

Posts:1


Profiel

rotterdam
--
18 jun 2017 16:26

  Hallo iedereen,

  Ik en mijn vriend zitten al een tijdje te denken aan een plaudarium. Maar ik zou graag vooraf veel informatie hierover willen.

  Ik zag de Dendrobates auratus die ik erg mooi vond en mijn vriend vind Ranitomeya imitator variabilis helemaal geweldig maar zo vinden we er nog een paar mooi zoals Dendrobates Leucomelas groenpoot, Agalychnis callidryas, Dendrobates Tinctorius Grijspoot. Ook hadden wij via youtube gezien dat er een hagedis of gekko bij sommige kikkers zaten, dit vind ik persoonlijk nog leuker.

  Zoals ik al aangaf wij hebben totaal geen verstand van dit alles maar willen ons er graag in verdiepen. Zouden jullie ons kunnen helpen kunnen er soorten kikkers bij elkaar en kan hier een ander reptiel bij? 

  groetjes, Cynthia en Auke

   

  0
  Remco Stuster

  Posts:5805


  Profiel

  Delft

  Dn Lid
  Bestuur
  Secretaris
  --
  19 jun 2017 14:56
  Soorten combineren is leuk maar alleen verstandig als je weet hoe de dieren zich gedragen zonder dat ze gecombineerd worden. Alleen dan kun je verschil in gedrag zien als het niet zo goed gaat. Om te beginnen is één soort dus eigenlijk altijd het beste. Zoek eens naar welke soorten beschikbaar zijn bij handelaren en kwekers, dan kunnen die je van alle nodige informatie voorzien. De genoemde soorten verschillen op veel vlakken aanzienlijk.
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top