VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 01 dec 2017 00:09 door dennis pracht
Melkkikker bak maken
0 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

dennis prachtPosts:5


Profiel

Leiden
--
01 dec 2017 00:09

  Beste kikkerhouders,

  Ik ben Dennis, 31 jaar. Heb 10 jaar geleden Gifkikkers gehad. En 7 jaar gelden 2 kameleons. 

  Nu 10 jaar laten, zijn ik en mijn vrouw verliefd geworden op de melkkikkers ( Trachycephalus resinifictrix) en gaan we dus een terrarium maken.

  De maten zouden breed 180, diepte 60/70 en hoogte 220/230 worden. met een aquarium rechts, van 60cm breed, diepte 60/70 en hoogte van 30cm, met daarbij aan de linker kant van de bak een uitsparing met nog een deel van 10cm ondiep water partij, zodat ze kunnen kiezen uit diep water en ondiep water.

  De echte bak word dus minder hoog, vanaf de grond komt de bak vanaf 80cm tot 200cm hoogte.  aangezien er een sump onder komt en alle regel apparatuur. Ook komt hier de verwarming in en word er in dehele bak osmose water gebruikt.

  Regensysteem, verwarming, lucht ventilatoren, mistgenerator, led verlichting met uvb, seizoenen cyclus, onweer, storm, bewolking en zon op en af komst. Talloze meet sensoren, voor zowel temp als luchtvochtigheid. 

  Ook komt er een grote waterval van rechts boven tot de aquarium water gedeelte, met in het midden een redelijk groot platform met ook een water gedeelte van 5cm diepte. 

  In midden link komt ook nog een stukje water naar beneden vallen. 

  En tot slot nog planten, takken, lianen, schuil plaatsen. 

   

  Als iemand wat toe te voegen heeft, heel graag. Dit word een project voor binnen kort en ik wil echt alles goed doen en niks vergeten. 

   

  Dus brand maar los positief of negatief, alles in welkom. 

   

   

  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top