VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 28 jan 2018 23:14 door Wim van Velzen
Paludarium met aquarium gedeelte
1 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

Pier PostPosts:3


Profiel

Amsterdam
--
22 jan 2018 18:10

  Dag Allemaal,

   

  Afgelopen weekend mijn Bak opgehaald bij Annimal Atraction, helemaal Top!!

  mijn bak is 70x50x50 en wil hier een watergedeelte inmaken 18cm hoog en 20cm diep. Nu dacht ik dit met plexiglas te gaan doen. dat idee heb ik inmiddels laten varen. De makkelijkste methode in een glazenwand maar dit is zo onnatuurlijk. 

  Als ik het met stenen doe dan ben ik erg veel ruimte kwijt en 20cm hoog steen stappelen als muurtje lijkt mij ook wat onstabiel.

  Voor het landgedeelte ga ik hydrokorrels gebruiken, maar ben nu dus erg opzoek naar ideeen om een mooie wand temaken om mijn water en land gedeelte te scheiden. Hoop dat er mensen zijn met ideeen die mij weer verder kunnen helpen. zodra het idee er is kan ik van start heb alles in huis :-)

   

  Groet Pier

   

   

  0

  Wim van Velzen  Posts:465


  Profiel

  Veenendaal

  Dn Lid


  --
  28 jan 2018 23:14
  ha Pier

  Ik heb dit wel gedaan met een aantal stukjes glas van bijv 20 cm hoog waar je vervolgens een slingerende afscheiding tussen land en wat er van maakt. Aan de voorkant van het glas bevestig je als je het simpel wilt kant en klare aquariumachterwand of je maakt iets zelf met pur oid.
  Het landdeel kun je dan vormgeven met op maat gezaagd plexiglas dat je op pvc buizen laat rusten. Helemaal opvullen met hydrokorrels kan natuurlijk ook.
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top