VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 25 feb 2020 20:03 door Han Peper
Crowdfunding voor Andinobates virolinensis - FAN Colombia
1 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

Sander BauerPosts:823


Profiel

Uithoorn

Dn Lid
Bestuur

--
25 feb 2020 11:12

  Beste gifkikkerliefhebber,
   

  Voor een beschermingsproject van Andinobates virolinensis vroeg Fundación Alianza Natural Colombia ons eind 2019 om een donatie van €4000,-. Met dit geld wil zij meerdere conservatieprojecten ontwikkelen in de regio rondom Virolin, Santander. Dit leefgebied staat onder hoge druk van snel oprukkende landbouw en veeteelt.

  De lokale bevolking bechermt de natuur hier al met kringlooplandbouw en een kleinschalig eco-toerisme project “La Ruta del Roble”. Succesvol soortbehoud vraagt echter om uitbreiding van deze lokale activiteiten. FAN Colombia wil daarom sterker inzetten op de biodiversiteitsmonitoring van kwetsbare reptielen en amfibieën, lokale natuureducatie en workshops voor scholengemeenschappen. Voor deze projecten zoekt zij een totaalbedrag van €14.446,-.

  Uit ons DN-donatieprogramma voor 2020 hebben wij al een bedrag van €2000,- vrijgemaakt. De overige 2000 euro willen wij samen met onze Zweedse zustervereniging de Swedish Dendrobatid Society (SDS) ophalen. Om dit klaar te spelen werken wij dit keer met een fundraiser waar iedereen aan mee kan doen.

  Na onze mailing van gisteravond ontvingen wij al 15 verschillende donaties. Hiermee klommen wij van 180 euro naar 400 euro. Daarmee komt Dendrobatidae Nederland erg dichtbij de SDS die hun teller al op 500 euro heeft staan. Met de ruim 1100 leden van DN versus de 110 van SDS kunnen wij hen zeker ruimschoots inhalen!

  Als u de kosten van enkele biertjes kunt missen en graag bijdraagt aan de instandhouding van tropische Colombiaanse natuur, dan is dit de kans. Via onze webshop doneert u eenvoudig een bedrag van 10 euro of meer.

  U leest meer over dit project op Conservatie van andinobates virolinensis

   

  Bij voorbaat dank voor uw hulp,
  Uw DN-bestuur.

  0

  Han Peper  Posts:2693


  Profiel

  Dieren

  Dn Lid
  Bestuur
  Voorzitter
  Webmaster
  --
  25 feb 2020 20:03
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top