VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 08 nov 2020 09:38 door Ron Beernink
Voorstellen
3 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

Iris Kaandorp-FiliusPosts:1


Profiel

Oud-Beijerland
--
18 okt 2020 13:07

  Goedendag,

  Graag wil ik me even voorstellen: mijn naam is Iris, ik ben 40 jaar en ben in het verleden enkele jaren lid geweest. Mijn interesse in kikkers is ontstaan in mijn jeugd, toen ik voor het eerst als 15- jarige in Costa Rica deze rijk gekleurde diertjes van dichtbij in de jungle kon bewonderen. Tussen 2013 en 2016 ongeveer heb ik een paludarium gehad met ranitomeya ventrimaculata. Door werk en verhuizingen ben ik toen gestopt met de hobby, maar ik zou het nu graag weer opstarten. Ondertussen heb ik mijn man (die ik nog niet kende in de tijd dat ik een paludarium had) ook enthousiast gekregen dus zijn we ons nu aan het oriënteren wat voor bak en welk soort kikkers goed zou passen. We willen één bak in de woonkamer. Mijn interesse gaat nog steeds naar Ranitomeya's, maar ik heb mij afgelopen week weer ingeschreven bij de vereniging en direct het boek besteld om mij eens verder te verdiepen. Boomkikkers heb ik ook altijd interessant gevonden, dus daar wil ik meer kennis over opdoen. In ieder geval wil ik 1 soort gaan houden.

  Wat formaat van bak betreft kunnen we diverse kanten op. In ieder geval wil ik een kant en klare bak aan gaan schaffen. Tips en ideeën zijn uiteraard altijd welkom.

  Groet,

  Iris

   

  2

  Sander Bauer  Posts:995


  Profiel

  Uithoorn

  Dn Lid
  Bestuur
  Secretaris
  --
  18 okt 2020 13:53
  Hi Iris,
  Dat is een bijzondere historie. Leuk om te horen dat jullie er zo actief voor gaan! Er is hier zeker nog een hoop te ontdekken dus maak vooral gebruik van ons forum om nieuwe contacten te leggen met medehobbyisten. Gezien de huidige maatschappelijke toestand durf ik het niet aan om jullie te adviseren op huisbezoek te gaan, maar deskundige hobbyisten zijn hier vaak wel voor in ; )
  Een kant en klaar terrarium is zeker verkrijgbaar, als secretaris kan\mag\wil ik geen adviezen geven omtrent aanbieders maar in ons sponsor-gedeelte en via onze social media kom je voldoende kikkerdeskundigen tegen.
  Voor nu, welkom bij de club!
  0

  Jan Bragança  Posts:32


  Profiel

  leek

  Dn Lid


  --
  18 okt 2020 14:09
  Hoi Iris,

  Welkom op het forum en bij de vereniging.
  0

  Ron Beernink  Posts:12


  Profiel

  Rotterdam

  Dn Lid


  --
  08 nov 2020 09:38
  Hallo en welkom op het forum.
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top