VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 14 mrt 2021 13:35 door Sander Bauer
RED DE GIFKIKKERS!! Fondsenwerving voor conservatie!
2 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

Remco StusterPosts:6484


Profiel

Delft

Dn Lid
Bestuur
Voorzitter
--
27 feb 2021 12:22

  Locatie: Parque Nacional Reserva Ranita Dorada, departement Tolima, Colombia
   

  Door restricties en gebrek aan fondsen wegens de Covid-19 pandemie, was 2020 een zwaar jaar voor conservatiedoeleinden. Daar kwam bovenop dat één van de medewerkers van ProAves tijdens zijn werk om het leven is gebracht en een ander reservaat doelwit is geweest van een aanval met vuurwapens. Dat gaat ons natuurlijk enorm aan het hart.
  Tegelijkertijd stond 2020 in het teken van het opnieuw versterken van de banden tussen ProAves en Dendrobatidae Nederland, waarvan wij in 2020 al melding maakten in ons magazine. Het verwachtte resultaat van de aangesterkte relaties kwam in de vorm van een aanvraag voor fondsen voor het behoud van Reserva Ranita Dorada, het gifkikkerreservaat dat tenslotte met dank aan onze inzet in 2008 tot stand is gekomen. De aanvraag betreft $ 12,818, grofweg € 10.000 euro en zal worden ingezet voor onderhoud, bescherming, restauratie van habitat, monitoring, onderzoek en educatie. Daar komt bovenop dat ProAves door de recente voorvallen ook nog moet investeren in meer veiligheid voor hun medewerkers in de vorm van communicatiemiddelen, waar deze aanvraag nog niet eens in voorziet.
  Natuurlijk is ons doel om onze partners en daarmee de conservatie van Andinobates dorisswansonae en A. tolimensis zo goed mogelijk te steunen. Als vereniging kunnen wij de aangevraagde financiële middelen slechts voor een deel bekostigen uit ons Donatieprogramma. Om die reden doen wij een beroep op u om onze donatie van € 3000,- zo ver mogelijk aan te vullen, zodat wij ProAves zo goed mogelijk kunnen steunen in deze moeilijke tijd. U doneert toch ook om de benodigde €10.000+ bij elkaar te krijgen?

  U kunt uw donaties doen per € 10,- door deze af te rekenen in onze webshop. Super makkelijk dus!

  DN-donatieprogramma - Dendrobatidae Nederland (gifkikkerportaal.nl)

   

  Een teller van alle gedoneerde bedragen wordt handmatig bijgehouden (updates bij dagelijks) op de volgende link. Hier treft u ook alle eerdere conservatie en onderzoeksprojecten.

  Gifkikkerportaal > Donatieprogramma

   

  Wilt u een sponsorfactuur op naam van de zaak omdat het bij de belasting aftrekbaar is? Neem dan contact op met penningmeester@gifkikkerportaal.nl

  0

  Remco Stuster  Posts:6484


  Profiel

  Delft

  Dn Lid
  Bestuur
  Voorzitter
  --
  14 mrt 2021 12:23

  Kijk NU de presentatie van ProAves op ons YouTube-kanaal en doneer hier: 

  Donaties

  YouTube

  Met uw donatie draagt u bij aan:
  - Onderhoud
  - Bescherming
  - Herbebossing / restauratie van habitat
  - Onderzoek
  - Monitoring
  - Betrekken van lokale bevolking
  - Educatie

  Ook de Zweedse Gifkikkerclub (SDS) trekt samen met ons op om ProAves te steunen en sponsort ProAves met een donatie van 500 euro! Wie is de volgende die zich bij ons aansluit?

  Ontvangen donaties: 1703 euro van ons 7000+ euro doel.

  0

  Sander Bauer  Posts:1094


  Profiel

  Uithoorn

  Dn Lid
  Bestuur
  Secretaris
  --
  14 mrt 2021 13:35
  En uiteraard ook nog even de FB posts liken en delen ; )

  Morgen start onze aanvullende Linkedin campagne. Ook daar kunt u opmerkingen leveren en het bericht binnen uw netwerk verspreiden.
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top