VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 16 feb 2016 20:39 door Han Peper
De forum regels
11 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 1 van 3123 > >>
Auteur Berichten
05 jul 2006 23:08
  • Het onderwerp moeten over onze hobby gaan.
  • De titel moet een duidelijke beschrijving zijn van waar het onderwerp over gaat. Dus geen Help e.d.
  • Wees respectvol naar elkaar en val mensen niet persoonlijk aan. Heb je problemen met iemand, dan hoort dat niet op het forum thuis, maar neem persoonlijk contact op met die persoon.
  • Plaats geen adressen of telefoonnummers van personen, zonder hun uitdrukkelijke toestemming.
  • Commerciële verwijzingen in topics, handtekeningen en Avatars zijn niet toegestaan. Bij de gene die zicht hier niet aanhouden wordt de handtekening of Avatar verwijderd.
  • Een handtekening mag maximaal 4 regels hoog zijn. Gebruik een handtekening ook alleen maar waarvoor ze bedoeld zijn. B.v. Groeten Jou Naam e.d.
   Advertenties (vraag en aanbod) of sluikreclame zijn niet toegestaan. Bij de gene die zicht hier niet aanhouden wordt de handtekening of Avatar verwijderd.
  • Afbeeldingen in de topics mogen niet breder zijn dan 600 px.
  • Als je ziet dat er een forumlid zich niet aan de regels houdt, meld dit dan aan de moderator.
  • Forumleden die zich niet aan de regels houden, kunnen door de moderators van het forum worden verwijderd.
  • De moderators hebben uiteindelijk het laatste woord over wat wel en niet kan.
  • We hebben een aantal verplichte velden in het gebruikersprofiel (voornaam,achternaam, woonplaats en email). Deze velden dienen correct te zijn ingevuld. Wij hebben voor elkaar niets te verbergen, anonieme gebruikers horen niet op het gifkikkerportaal thuis.
  • Afmelden: Als je wilt afmelden van het forum dan kan dat door op je naam rechtsboven te klikken. Klik daarna op ‘Edit profile’  dan op ‘Manage User Credentials’ en dan op ‘UnRegister’. Dit zorgt er voor dat je niet meer onder de gebruikersnaam kan inloggen.
  • Let op! Bestaande topics zullen niet verwijderd worden. Dit zullen we ook op verzoek niet doen.
  0

  rik tukker  Posts:39


  Profiel

  Heemstede

  Dn Lid


  --
  23 mei 2008 20:46

  Beste webmaster,

  Begrijp ik goed dat wij als forumleden geen voedseldieren meer mogen aanbieden via het forum als deze ook geleverd kunnnen worden door sponsors? Dit n.a.v. een opmerking die toegevoegd was aan een advertentie waarin springstaartjes werden aangeboden. Die opmerking zal ik hier even herhalen:

  GRAAG GEEN VOEDSELDIEREN VERKOPEN DIE OOK AANGEBODEN WORDEN DOOR DE SPONSOREN.

  IK HOOP DAT EEN IEDER HIER BEGRIP VOOR KAN HEBBEN

  Wat is de volgende stap? Wordt het binnenkort ook niet meer toegestaan om nakweek aan te bieden als sponsors dat kikkersoortje ook kunnen leveren?

   

  Gr Rik

  0

  Bastiaan Groenendijk  Posts:1095


  Profiel

  Kruiningen

  Dn Lid
  Bestuur
  Penningmeester
  --
  24 mei 2008 08:24

  Ik ben het mer Rik eens. Het is een hobby! Een hobby moet leuk blijven en mensen moeten elkaar kunnen helpen. Heeft iemand wat voedseldiertjes over waar hij anderen (voor een kleine vergoeding) blij mee kan maken, waarom zou hij deze dan hier niet mogen aanbieden?
  Zo kan je wel door blijven gaan: geen stekjes van planten meer verkopen omdat de sponsors deze plantjes verkopen, en uiteindelijk zelfs geen kikkers (zoals Rik al zei) omdat de sponsors deze verkopen.
  Ik vind dat DN té ver gaat in het 'beschermen' van haar sponsoren...

  Ik hoor graag de mening van anderen hierover.

  0

  Han Peper  Posts:2798


  Profiel

  Dieren

  Dn Lid

  Webmaster
  --
  24 mei 2008 10:33

  Hallo Rik,

   

  Ik denk dat een van onze moderators iets te enthousiast bezig is geweest. Wat de sponsors wel of niet aanbieden heeft niets te maken met wat jullie op vraag en aanbod mogen plaatsen.

  Uitgangspunt bij vraag en aanbod is dat commerciële advertenties niet zijn toegestaan. Commerciële advertenties horen op het sponsor forum thuis.

  Wat verstaan we onder commerciële advertenties.

  • Advertenties van bedrijven. (Ook al gaat het maar om b.v. één kikkertje)
  • Advertenties van particulieren waarin zij producten en/of dieren hebben aangekocht met als doel deze weer te verkopen (handel).
  • Advertenties van particulieren waarin zij b.v. voedseldieren of planten aanbieden die alleen gekweekt zijn om de verkoop. Een stekje of bakje fruitvliegen die je over hebt is geen probleem, grotere hoeveelheden wel.

  Blijkbaar is er dan toch nog een grijsgebied als het om planten en voedseldieren gaat. Daarom heb ik er iets extras aan toegevoegd. Als het om een paar doosjes of stekjes gaat dan mogen deze tot maximaal twee keer per jaar worden aangeboden. Vaker of grotere hoeveelheden worden gezien als handel.

  Het blijft lastig om precies aan te geven wanneer iets nu wel of geen handel is maar het principe moet duidelijk zijn handel hoort niet op vraag en aanbod maar op het sponsor forum.

  0

  Koen Mol  Posts:16


  Profiel

  Zwalm
  --
  24 mei 2008 14:59
  Nog een commentaartje op de sponsors.
  Sommige (1 eigelijk) is nogal redelijk vreselijk pushend.
  Je stelt 1 vraag op het forum over plantjes en je krijgt al bijna meteen pm's van hem met kijk eens in onze shop en wij verkopen dit en dat en zulke dingen.
  So sorry maar bij zo een mensen zou ik nooit wat kopen.
  Way to pushy
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
  Pagina 1 van 3123 > >>


  Back To Top