VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 21 apr 2009 22:16 door Jordy Berndsen
hoop op import?
12 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 1 van 3123 > >>
Auteur Berichten

David RabauPosts:300


Profiel

Aarschot

Dn Lid


--
15 mrt 2007 13:10
  is er enige hoop of kleine waterkans dat deze ooit geïmporteerd worden en dat Peru toestemming hiervoor geeft? weet iemand hoe de stand van zaken daar nu is, laatste wat ik gelezen heb er van is een bezoek aan de plaatselijke farm. lukt die kweek daar goed en hoe ziet de toekomst eruit uit?  alvast goed initiatief voor plaatselijke bevolking en bescherming van de kikker, hoop dat het goed verloopt en dat het iets uithaalt. 
  0

  Remco Stuster  Posts:6442


  Profiel

  Delft

  Dn Lid
  Bestuur
  Voorzitter
  --
  15 mrt 2007 13:36
  Wat ik begrepen heb is dat we die import (voorlopig) wel kunnen vergeten gewoonweg omdat daarmee alle illegale dieren zouden worden witgewassen. Lijkt me een logische reden. En het mooie is dat de hobbyisten het aan zichzelf te danken hebben. Ik zie de humor er wel van in moet ik zeggen.

  Cheers,
  Remco
  0

  David Rabau  Posts:300


  Profiel

  Aarschot

  Dn Lid


  --
  15 mrt 2007 15:02
  idd, die vrees heb ik ook.
  het enige voordeel van die smokkel is het feit dat men nu weet dat de dieren te houden zijn en goed kweken maar daar houdt het op, zeer jammer is dat. ik zie er ook de humor van in maar tegelijk is het triestig voor de plaatselijke bevolking daar he. kunt ze moeilijk een chip inplaatsen he, hopelijk vinden ze een beter ding uit dan de overdrachtspapieren en cites waar nu hard wordt mee gefoefeld. bij andere dieren is dit beter georganiseerd. jammer dat de hobby zo verknoeid wordt maar vermoed dat dit overal gebeurd: als iets niet mag vind men steeds toch een weg om het wel te doen met alle gevolgen dan he. dit is dan de humor van de mens zeker?
  0
  02 apr 2007 18:36
  Zou het niet wijzer zijn om ze legaal te maken, daar ze naar ik heb horen verluiden terug lopen (in aantal) en zo voor de toekomst dan wel behouden blijven, Gerrit.
  0

  David Rabau  Posts:300


  Profiel

  Aarschot

  Dn Lid


  --
  05 apr 2007 17:06
  ik merk ook dat ze bijvoorbeeld in hamm veel minder verkocht worden en interesse weer naar andere diertjes gaan.
  legaal maken zou geen slechte zaak zijn al mag het geen voorbeeld zijn van het goedkeuren van smokkel maar zie hier zelfde trend als galactonotus, ze kweken zeer goed en veel. Al zie ik ze liever legaal worden via een import. Over deze legaliteitskwestie heb ik te weinig verstand en niet de middelen, stuur eens een vriendelijk berichtje naar Peru :-)
  wie weet...
  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
  Pagina 1 van 3123 > >>


  Back To Top