VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 20 dec 2014 03:27 door joeri b
Ombouw aquarium naar kikkerbak
222 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 2 van 45 << < 12345 > >>
Auteur Berichten

Christophe De NevePosts:769


Profiel

Denderleeuw

Dn Lid


--
27 jul 2008 23:23
Antiworteldoek op de roosters aangebracht en in het gedeelte van de waterval grind in de silicone gedrukt.0

Christophe De NevePosts:769


Profiel

Denderleeuw

Dn Lid


--
27 jul 2008 23:41
Lianen in stukken gezaagd(was redelijk hardmoet ik zeggen) en in de bak geplaatst om al een idee te krijgen waar ik naartoe wil.Ik moet zeggen dat ik eerst een ander idee in mijn hoofd had zitten maar eens je het echte werk begint valt dit helemaal anders uit.Het resultaat tot nu toe bevalt me wel.Volgende keer turf en grind aan de bak toevoegen.Sorry voor de minder goede foto's maar zolang de verlichting niet in orde zal zijn zullen de foto's nog niet optimaal zijn.0

eric jansenPosts:3434


Profiel

amsterdam

Dn Lid


--
28 jul 2008 00:59
Dat ziet er imposant uit. Lekker lang bakkie. De purschuim is maar 96% waterdicht,het kan wel heel langzaam vol lopen soms. Ik neem aan dat dat geen probleem geeft? Grtz
0

jeffrie giezePosts:281


Profiel

delft

Dn Lid


--
28 jul 2008 18:55
Wow je schiet al lekker op zeg, slim gedaan ook met die warmte kabel en met al het gaas,ik blijf het toch ook een prachtige rotswand vinden echt een zeer mooie basis om mee te gaan werken,ik kijk erg uit naar de vorderingen.Goodluck.
0

Christophe De NevePosts:769


Profiel

Denderleeuw

Dn Lid


--
29 jul 2008 00:03

Eric,dat van het purschuim wist ik niet.Ik heb het dik gespoten dus hoop ik dat het het water tegenhoudt.Het water komt wel niet hoog en de rechterwand is geen probleem.De linkerwand zou misschien wel een probleem kunnen geven want daar staat mijn Boneco.Gelukkig heb ik hem wat hoger moeten zetten(op piepshuim) omdat anders de pvc-bocht niet op de gewenste hoogte kwam om in bak te geraken.Het is in ieder geval iets dat ik in het oog ga houden als er water in komt.

Jeffrie,ik had gisteren een reactie op je topic van je wand geplaatst maar kreeg foutmeldingen.Vandaag ging het wel.Ik ben al een paar dagen bezig en tot nu toe geen grote problemen tegengekomen.Wel hier en daar iets moet veranderen dat ik niet verwacht had maar voor de rest.Nu beginnen met turf en grind.Dat zie ik ook nog zitten.Het hoofdstuk elektriciteit(ventilatoren en verlichting) dat zal iets anders worden.Ik ben niet zo technisch onderlegd(ik ben meer het creatieve type)maar we zullen wel zien.

Nog drie foto's van de Boneco,de uitlaat ervan(gaas erover zodat er geen kikkers in kunnen)en gecamoufleerd met houtstronk zodat de uitlaat niet meer te zien is.
0
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 2 van 45 << < 12345 > >>


Back To Top