!!!!Geannuleerd!!!!

Het bestuur van DN heeft naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen die vandaag door de overheid bekend zijn gemaakt, besloten om het symposium aanstaande zaterdag en de kikkerdag op 4 april te annuleren.

Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 31 maart, vinden wij het hoe dan ook niet verantwoord om in deze omstandigheden de DN Kikkerdag op 4 april door te laten gaan.

Wij hopen op uw begrip en zullen een nieuwe datum voor het symposium communiceren zodra hier zicht op is. Wat betreft de DN kikkerdag zien we u graag op de volgende editie op zondag 4 oktober 2020.

VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 04 aug 2008 16:11 door Cor hardenbol
materialen en gereedschappen
0 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Auteur Berichten

Cor hardenbolPosts:240


Profiel

zwijndrecht

Dn Lid


--
04 aug 2008 16:11

  Hier even een stukje over de gebruikte materialen en gereedschappen,niet dat ik spectaculaire en nooit gebruikte materialen gebruik maar ook even waar het vandaan komt en waar ik leuke prijzen bv tegenkwam,daar kunnen we allemaal weer wat aan hebben,zeker sinds de intrede van de euro.....

  Zo was ik op zoek naar een brandertje voor het bewerken van het piepschuim,(zo noem ik het maar even,is het meest begrijpelijk voor iedereen).

  De meeste brandertjes vond ik vrij groot en vrij duur,je zit zo op rond de 30 euro en verder,toen vond ik bij de Gamma een klein handzaam dingetje voor een tientje,uiteraard twijfelde ik of het wel wat was en of het afdoende was voor wat ik er mee wilde,maar ik besloot de gok te wagen.

  Dit was achteraf een prima gok,een zeer goede investering en zeer bruikbaar voor mijn doel.

  Ik zal er een foto bij zetten,het werkt gewoon op een navulbare aansteker,en er zit er zelfs nog een reserve bij ook.

  De betonplex heb ik bij een houthandel in Papendrecht gehaald,dit scheelde mij ook bijna de helft op de doe- het- zelf  winkels,gezaagd en wel.

  De schuifruit profielen en aluminium gaas, en verdere zelfbouw benodigdheden heb ik bij John van J.N Reptiles,Sweelinckplein te Dordrecht.

  Misschien niet zo bekend onder gifkikkerliefhebbers,maar hij heeft er toch degelijk regelmatig zitten, en verkoopt alle benodigdheden zoals ook voedseldieren ed.

  Verder veel andere reptielen soorten,en de winkel zier er piekfijn uit,veel bakken met van alles en nog wat,maar geen plekje op de ruiten,en dat zie ik wel eens anders...

  Ook een aanrader dus,verder dus gewoon piepschuim,hout van oa aquarium winkel ed.

  Op naar de volgende stap....

   

   


  0
  U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.


  Back To Top