VorigVorig Go to previous topic
VolgendeVolgende Go to next topic
Laatste Bericht 04 aug 2010 20:47 door ronny roeland
De eerste bewoners
6 Antwoorden
AddThis - Bladwijzer en Delen knop
Sorteer Berichten:
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 2 van 2 << < 12
Auteur Berichten

Roeland BierdragerPosts:385


Profiel

ilpendam

Dn Lid


--
15 jul 2009 18:39

Vanwege wat onplezante ontwikkelingen thuis ben ik een tijd niet aanwezig geweest op het forum, hiervoor mijn excuses. Wat mij opvalt is dat het forum exponentieel gegroeid is, ik schrok me rot (in positieve zin denk ik). Ik ga hopelijk binnenkort weer fanatiek schrijven over mijn bak!
Helaas bleken de dieren niet zo geweldig als dat zij leken, een aantal dieren bewogen naar mate zij groeiden erg vreemd. Ik heb hier geen heldere verklaring voor, zij kregen bepoederde vliegen, springstaarten, weideplankton etc. Helaas zijn er nog maar weinig van de dieren over, waaruit weer zoals vaak geconcludeerd kan worden dat het niet altijd juist is om te zeggen dat de dieren het goed doen en vervolgens ook blijven doen. Het legsel (het bleef bij één legsel) kwam netjes uit, en werd naar het water gebracht. Maar er zijn helaas geen visjes aan land gekropen.
De bijgevoegde ventrimaculatus doet het prima, zij het dat hij/zij ook erg vreemd beweegt maar zich prima redt. Ik zal binnenkort foto's toevoegen, en nieuwe info plaatsen. De bak zelf draait momenteel als een tielerier, foto's volgen.

Ook zal ik een 'special' doen over mijn springstaarten kweek, die exceptioneel goed loopt (als ik het vergelijk met andere mensen hun kweken).

Groet,

Roeland

0

ronny roelandPosts:30


Profiel

antwerpen
--
04 aug 2010 20:47

leuk!!dat moet heel leuk zijn voor je,succes verder.ik ben van plan een palu te maken,ben hier net nieuw

0
U bent niet gemachtigd om antwoord te kunnen geven.
Pagina 2 van 2 << < 12


Back To Top