Agenda

Evenement datum: 11-7-2020 10:00 - 11:30 Exporteren evenement
Algemene Ledenergadering (ALV) 2020 - Online -

Algemene Ledenergadering (ALV) 2020 - Online -

Eerder dit jaar berichtten wij u de annulering van onze DN-symposiumdag en onze Algemene Ledenvergadering, welke op dezelfde dag gepland stond. Na overleg binnen het bestuur is besloten de Algemene Ledenvergadering ditmaal online te beleggen. Op zaterdag 11 juli zullen wij ons daartoe van 10:00 - 11:30 online bevinden.

Wij maken hiervoor gebruik van Microsoft Teams, een online vergaderplatform voor zakelijk gebruik. Voor het gebruik van MS Teams heeft u een (gratis) Microsoft account nodig. Op deze Microsoft-site staan de benodigde stappen de werkwijze van het programma goed uitgelegd.

Om de vergadering bij te kunnen wonen, dient u voor 9 juli een mail te sturen naar secretaris@gifkikkerportaal.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een inloglink waarmee u kunt deelnemen aan de online vergadering. Ook zenden wij u alle agendastukken toe via dezelfde mail. Om de vergadering goed te laten verlopen, vragen wij u hartelijk om de agendastukken vooraf door te nemen. Verder dient u zelf te testen of uw microsoft account toegankelijk is, wij kunnen hiervoor geen ondersteuning bieden. Ook raden wij aan om uw microfoon en webcam vooraf te testen om in volledigheid deel te kunnen nemen.

Wij hopen u temidden van deze tumultueuze periode toch nog persoonlijk te kunnen spreken en middels deze online vergadering in een optie te voorzien waarmee u zichzelf als DN-lid goed kunt vertegenwoordigen. Graag ontvangen wij u binnenkort op onze online ALV.

 

Datum: Zaterdag 11 juli 2020
Locatie: Online
Entree: gratis
Link: Microsoft Teams \ (uw uitnodiging volgt via mail)

Printen
77 Waardeer dit artikel
Geen waardering

Theme picker

Back To Top