Symposiumdag

Weet u alles over kikkers? Wij hopen toch van niet… 

Ieder jaar organiseert DN een speciale studiedag voor al haar trouwe kikkerfanaten. Diverse sprekers vertellen u alles over de succesvolle kweek van veeleisende soorten, het onderzoek naar kikkers in de tropen, de opbouw van regeltechniek en meer… 

De gratis toegankelijke symposiumdag is dus hét moment om meer over de vereniging en DN-leden te ontdekken! 
Wij nodigen geregeld interessante wetenschappers uit. Dankzij hun onderzoek kunnen wij verschillende uitdagingen stevig aanpakken en maken wij van het symposiumprogramma een uniek leermoment. En dat allemaal met een gratis voorraad aan koffie en thee. 
Ons programma prikkelt niet alleen uw brein, maar ook uw fantasie. Wij bieden u namelijk altijd een spannend reisverslag van uw medehobbyisten. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen in tropische kikkeroorden en doen uit de doeken welke misstappen u op uw eigen reis kunt voorkomen. 
De symposiumdag is ook een ideaal moment om nieuwe contacten te leggen. Dit is zeker handig wanneer uw hobby even mis loopt, u hulp zoekt bij een technisch klusje, of nog een vakantie-oppas nodig heeft. 
 

Evenement datum: 26-9-2020 20:00 - 21:00 Exporteren evenement
DN Livestream César Barrio Amorós

DN Livestream César Barrio Amorós

Op zaterdag 26 september presenteren wij om 20:00 een livestream met amfibieën-onderzoeker César Barrio Amorós.
In deze uitzending vertelt César over zijn onderzoek in de jungles van Costa Rica. Wij zenden de livestream uit in het Engels en bieden Nederlandse ondertiteling. Vragen uit het publiek verlopen via de Live-chat functie in onze YouTube uitzending.

U leest alle details op ons forum:
https://www.gifkikkerportaal.nl/Forum/aft/118798

Op ons YouTube kanaal kunt u alvast een herinnering instellen en abonneren op toekomstige video's :
https://youtu.be/DlXgN0J71tU

Printen
376 Waardeer dit artikel
Geen waardering
Back To Top