Agenda

Evenement datum: 23-10-2022 12:00 - 15:00 Exporteren evenement

Evenement locatie: 't Veerhuis

DN Kikkerdag

DN Kikkerdag

Op zondag 23 oktober kunnen kikkerliefhebbers weer terecht bij onze DN Kikkerdag. Wij verzorgen altijd een breed aanbod van terrariummaterialen, tropische planten en voedseldieren. Ook verkopen DN leden hier een groot aantal nakweekdieren van verschillende kikkersoorten. Daarmee houden wij controle op de gezondheid van gifkikkers in de Nederlandse handel.

Koop of verkoop van dieren
Tijdens onze kikkerdag is iedere verkoper verplicht om de gezondheid van aangeboden dieren voorafgaand aan de verkoop te laten controleren door een dierenarts. Voor DN-leden is deze dierenartscontrole gratis bij de entree van de Kikkerdag. Voor deze controle dient onze gezondheidsverklaring volledig te zijn ingevuld, deze is te downloaden via https://www.gifkikkerportaal.nl/Vereniging/Documenten, venster: Alleen voor Leden > DN Kikkerdag). Op onze kikkerdag mogen alleen DN leden nakweekdieren verkopen, wildvangdieren zijn niet toegestaan en hierop wordt actief gecontroleerd.

Bij de aanschaf en verkoop van dieren is het verplicht om een volledig ingevulde overdrachtsverklaring (https://www.gifkikkerportaal.nl/Gifkikkers/category/wetgeving/overdrachtsverklaring-uitgebreid-model) te ontvangen of overhandigen. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit controleert op naleving.

Onze huisregels en meer informatie is vindbaar op https://www.gifkikkerportaal.nl/DN-kikkerdag

Datum: Zondag 23 oktober 2022
Locatie: 't Veerhuis
Adres: Nijemonde 4, 3434 AZ, Nieuwegein (GoogleMaps)
Entree: €7,50. Voor DN-leden gratis (inclusief één introducé)
Link: Kikkerdag

Printen
984 Waardeer dit artikel
3.9
Back To Top