DN Symposiumdag

 
Weet u alles over kikkers? Wij hopen toch van niet…
 
Ieder jaar organiseert DN een speciale studiedag voor al haar trouwe kikkerfanaten. Drie sprekers vertellen u alles over de succesvolle kweek van veeleisende soorten, het onderzoek naar kikkers in de tropen, de opbouw van regeltechniek en meer…

De gratis toegankelijke symposiumdag is dus hét moment om meer over de vereniging en DN-leden te ontdekken!
Wij nodigen geregeld interessante wetenschappers uit. Dankzij hun onderzoek kunnen wij verschillende uitdagingen stevig aanpakken en maken wij van het symposiumprogramma een uniek leermoment. En dat allemaal met een gratis voorraad aan koffie en thee.
Ons programma prikkelt niet alleen uw brein, maar ook uw fantasie. Wij bieden u namelijk altijd een spannend reisverslag van uw medehobbyisten. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen in tropische kikkeroorden en doen uit de doeken welke misstappen u op uw eigen reis kunt voorkomen.
De symposiumdag is ook een ideaal moment om nieuwe contacten te leggen. Dit is zeker handig wanneer uw hobby even mis loopt, u hulp zoekt bij een technisch klusje, of nog een vakantie-oppas nodig heeft.


 
Naast onze kikkerstickers hebben wij ook regelmatig leuke verrassingen. Genoeg redenen om langs te komen dus!
Tijdens de DN symposiumdag hanteren wij het volgende schema.

10:00 Opening zaal
10:15 Lezing #1
11:15 Korte pauze
11:30 Lezing #2
12:30 Lunchpauze
13:15 Algemene Ledenvergadering
14:30 Lezing #3
15:30 Borrelen in het café

Vertelt u ook graag eens over uw eigen onderwerp? Neem dan contact op via Kikkerdag@gifkikkerportaal.nl. Wij staan altijd open voor nieuwe sprekers.
 
Locatie: 't Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein
Het programma van dit jaar is vindbaar via het forum en de agenda op onze homepage.

Unieke verhalen over kikkers, dat is de Dendrobatidae Nederland symposiumdag!
 

Algemene Ledenvergadering
Zit u ook te wachten op de gelegenheid om onze koers bij te stellen? Laat dan uw stem horen tijdens de Algemene Ledenvergadering.
In deze bijeenkomst blikken wij terug op het afgelopen jaar en leggen wij financiële verantwoording af aan de kascontrolecommissie. Zij bekijkt onze facturen en geeft bij een kloppende boekhouding haar akkoord. (Omdat wij deze commissie graag raszuiver houden, zoeken wij hiervoor elk jaar nieuwe leden. Met begeleiding van een bestuurslid duurt de kascontrole ongeveer twintig minuten en als tegenprestatie ontvangt u consumptiebonnen voor het café. U kunt zich gedurende de symposiumdag aanmelden voor deze commissie of via Kikkerdag@gifkikkerportaal.nl)
de ALV vragen wij ook uw goedkeuring voor belangrijke beslissingen zoals een verhoging van onze bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek en eventuele wijzigingen in de statuten. U heeft natuurlijk ook ruimte tot eigen inbreng. Via de mail kunt u ons voorzien van aanvullende agendapunten en ons attenderen op bijzondere zaken. Wilt u bijvoorbeeld graag dat wij een bepaald project uitvoeren? Dan nodigen wij u zeker uit om dit te bespreken. Uw inzet bepaalt immers mede het succes van uw vereniging.
Heeft u een account op ons DN-forum? Dan krijgt u een herinneringsmail toegestuurd met de datum, tijd en locatie.
 
Ruilhoek
In tegenstelling tot de Kikkerdag mag u tijdens onze symposiumdag geen dieren meebrengen, verkopen en/of ruilen. U kunt deze dag wel benutten om tweedehands of overtollige spullen uit te wisselen met medehobbyisten. Op die manier dragen we ons steentje bij aan het hergebruik van materialen binnen onze hobby.

Testimonials
“Na mijn bezoek aan de E. anthonyi-lezing van Jan heb ik direct een nieuwe bak ingericht. De oude bleek eigenlijk toch niet optimaal” J. Wondre, Oegstgeest
D. Swot, Arnhem “Ik ben hier mijn aanstaande echtgenote tegen het lijf gelopen, wie had dat nu verwacht?!”
“Ik hoorde op de Kikkerdag dat DN nog een evenement organiseerde, toen ben ik gewoon eens langsgegaan. Het is leuk dat er zoveel onderwerpen worden behandeld en ik heb extra adressen voor plantjes en nakweek aan mijn lijst kunnen toevoegen.” F. Uppe, Norg
Matthijs R. Amstelveen “Ik wist niet dat er twee straten verder nog een kikkerfanaat woonde. Je kunt Nederland met recht een kikkerlandje noemen!”
 
Reacties zijn enkel zichtbaar voor geregistreerde gebuikers.
Back To Top