Word Vrijwilliger bij DN

Dendrobatidae Nederland is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die iets voor de vereniging willen betekenen. Als u interesse heeft om vrijwilliger te worden of meer wilt weten wat dit precies inhoudt kunt u contact opnemen met de Secretaris door een mail te sturen naar: secretaris@gifkikkerportaal.nl

De vereniging is soms ook op zoek naar een specifieke rol of functie. Als dit het geval is worden die hieronder weergegeven.

Vrijwilliger Webshop

Wij zijn dringend op zoek naar iemand die de werkzaamheden die de webshop met zich meebrengt wil coördineren voor middellange tot lange termijn. Dit houdt in:

  • Magazines versturen aan nieuwe leden,
  • Nazendingen verzorgen (bij niet aangekomen magazines),
  • Bestellingen van boeken en posters doorsturen (reeds uitbesteed aan een andere vrijwilliger),
  • Wenselijk maar geen noodzaak is ook het verzenden van oude jaargangen, maar daarvoor dient een grote opslag (evt. uit te besteden aan een opslagservice) beschikbaar te zijn.

De werkzaamheden dienen met enige regelmaat te worden uitgevoerd (pakweg twee keer in de week de bestellingen die per mail binnenkomen verwerken en één keer in de week bestellingen op de post doen). Verder worden er gedurende het jaar wat doosjes met de magazines van dat verenigingsjaar op voorraad gehouden. Bij vakantie of ziekte staat de webshop enkele weken stil en stel je een ‘out of office’ bericht in.

Heeft u interesse, meldt u dan aan via: secretaris@gifkikkerportaal.nl

Vrijwilliger Ledenadministratie

Wij zijn dringend op zoek naar iemand die de ledenadministratie op zich wilt nemen. De ledenadministratie vergt ongeveer twee tot drie uur werk per week die consequent uitgevoerd dienen te worden. De werkzaamheden bestaan uit:

  • Doorlopen van de webshop voor nieuwe aanmeldingen en deze registreren,
  • Beantwoorden van vragen m.b.t. lidmaatschap per e-mail,
  • Opzeggingen verwerken,
  • Verzendlijst exporteren voor het magazine.

Bent u die persoon? Stuur dan snel een e-mail naar secretaris@gifkikkerportaal.nl

Back To Top