Symposiumdag

Weet u alles over kikkers? Wij hopen toch van niet… 

Ieder jaar organiseert DN een speciale studiedag voor al haar trouwe kikkerfanaten. Diverse sprekers vertellen u alles over de succesvolle kweek van veeleisende soorten, het onderzoek naar kikkers in de tropen, de opbouw van regeltechniek en meer… 

De gratis toegankelijke symposiumdag is dus hét moment om meer over de vereniging en DN-leden te ontdekken! 
Wij nodigen geregeld interessante wetenschappers uit. Dankzij hun onderzoek kunnen wij verschillende uitdagingen stevig aanpakken en maken wij van het symposiumprogramma een uniek leermoment. En dat allemaal met een gratis voorraad aan koffie en thee. 
Ons programma prikkelt niet alleen uw brein, maar ook uw fantasie. Wij bieden u namelijk altijd een spannend reisverslag van uw medehobbyisten. Zij vertellen uitgebreid over hun ervaringen in tropische kikkeroorden en doen uit de doeken welke misstappen u op uw eigen reis kunt voorkomen. 
De symposiumdag is ook een ideaal moment om nieuwe contacten te leggen. Dit is zeker handig wanneer uw hobby even mis loopt, u hulp zoekt bij een technisch klusje, of nog een vakantie-oppas nodig heeft. 
 

Evenement datum: 16-3-2019 10:00 - 15:30 Exporteren evenement
Sander Bauer

DN Symposiumdag 2019

Dit jaar organiseert Dendrobatidae Nederland haar symposiumdag rond het thema natuurbescherming. Diverse sprekers vertellen ons over het vastleggen van natuurschoon, wat er nodig is om het kwetsbaar natuurleven te beschermen en hoe u illegale dierhandel kunt helpen stoppen.

Tijdens de symposiumdag houden wij ook onze algemene ledenvergadering. Voor alle DN-leden is dit een belangrijk moment. In deze vergadering bepaalt u namelijk waar uw vereniging het komende jaar extra aandacht aan besteed. Ook vertellen de bestuursleden over hun ervaringen van het afgelopen jaar.

Staat u ook dit jaar weer klaar voor een leuke verrassing?

 

10:00                Opening zaal met gratis koffie en thee
10:10                Opening symposium
10:15                Meer dan een Tekening - door Esmée Winkel, wetenschappelijk illustrator, Naturalis
11:15–11:30       Korte pauze, incl. koffie en thee
11:30                Nick van der Giesen – reisverslag Gamboa ARCC
12:30                Lunchpauze (eigen kosten)
13:15                Algemene Ledenvergadering Dendrobatidae Nederland (ALV).
14:30                Handel in gifkikkers, Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO) + Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)
15:30-15:45       Afsluiting symposium, met borrel in café

 

Locatie: 't Veerhuis, zaal Flamingo
Nijemonde 4, 3434 AZ, Nieuwegein
Toegang: gratis
Link: DN Symposiumdag

Printen
1844 Waardeer dit artikel
4.7
Back To Top