Agenda

Evenement datum: 11-7-2023 19:30 - 21:30 Exporteren evenement

Evenement locatie: Nederland3

DN Werkgroep West-Nederland

DN Werkgroep West-Nederland

Op dinsdagavond 11 juli 2023 is iedereen om 19:30 welkom voor de derde bijeenkomst van DN Werkgroep West-Nederland. Deze avond bespreken wij voorafgaand aan het programma enkele kikkeractualiteiten om alle bezoekers (DN-leden en niet leden) van een passende update te voorzien. Zo blijven de geheimen niet binnenshuis, maar brengen wij voordelen aan het hele terrariumlandschap.

Na deze opening vertelt Marco van Walstijn over zijn ervaringen met LED-verlichting in het terrarium. Deze techniek staat bekend om het energiebesparend karakter, maar ook de kleurechtheid is de laatste jaren aanzienlijk verbeterd. Met enkele PowerPoint dia's zal Marco deze ervaringen nader toelichten.

Ook ontvangen bezoekers een presentatie van Terrafile, een online platform voor het voeren van de verplichte administratie van CITES-dieren. Terrafile is uitgegroeid tot meer dan een administratie tool, wat via een uitgebreide rondleiding wordt verduidelijkt. Voor leden biedt Dendrobatidae Nederland trouwens een fikse korting op dit product. Dus mocht je na de presentatie interesse hebben in een Terrafile account, sluit dan zeker een DN-lidmaatschap af.

Datum: dinsdag 11 juli 2023
Locatie: Nederland3, Lange Spruit 84, 2291 LC Wateringen (GoogleMaps)
Toegang: Gratis

 Foto: Ton Wasmus

Printen
98 Waardeer dit artikel
1.0
Back To Top