Agenda

Evenement datum: 9-1-2024 19:30 - 22:00 Exporteren evenement

Evenement locatie: DN West Nederland

DN Werkgroep West Nederland

DN Werkgroep West Nederland

DN Werkgroep West Nederland is een groep van enthousiaste gifkikkerliefhebbers die elkaar elke tweede dinsdag van de maand treft te Wateringen. Tijdens dit georganiseerd samenkomen levert de lokale kikkerclub verschillende lezingen en hun eigen ervaring met gifkikkers. De bijeenkomsten worden georganiseerd onder de banner van Dendrobatidae Nederland.

Op dinsdagavond 9 januari 2024 is iedereen welkom op onze bijeenkomst van de DN Werkgroep West - Nederland. De werkgroep avonden staan namelijk open voor leden en niet-leden. Met twee boeiende onderwerpen en een gesprek over gifkikkeractualiteiten, ontvangen bezoekers altijd een hoop nuttige informatie.

Allereerst vertellen Mario Jungmann, Willem Neeleman en Jeroen van de Steen ons iets over hun bezoek aan de Rostock Zoo in Duitsland. Dendrobatidae Nederland heeft deze dierentuin enkele nakweek kikkers beschikbaar gesteld voor hun expositie over het beschermingsprogramma Ranitomeya fantastica “True Nominat”. Na de afsluiting van onze DN Ranitomeya fundraiser is afgesproken dat deze dieren fungeren als ambassadeur voor hun soortgenoten in het wild.

Hetzelfde trio vertelt aansluitend over hun privé bezoek aan Erik Schoop (YouTube). Erik is één van de eerste Europese gifkikkerliefhebbers die succesvolle kweekresultaten bereikt heeft met grote Oophaga soorten. Op http://www.eriks-frogs.de/ is meer informatie vindbaar

Datum: Dinsdag 9 januari 2024
Locatie: Westlandse Pop Centrum Nederland 3, Lange Spruit 84, 2291 LC Wateringen (GoogleMaps)
Toegang: Gratis

Printen
171 Waardeer dit artikel
Geen waardering
Back To Top