Ingaven voor de 'Vereniging' categorie

Voortgang Reserva Ranita Dorada in Colombia
Het is alweer zes jaar geleden, dat mede dankzij het initiatief van Dendrobatidae Nederland, het eerste amfibieënreservaat in Colombia is opgericht: Ranita Dorada, Reserva Natural de los Anfibios. Een korte samenvatting voor de nieuwe leden of ter opfrissing: DN had een jaar eerder, naar aanleiding van een artikel over Andinobates tolimensis, van een van de auteurs de vraag gekregen of wij konden helpen om het leefgebied te beschermen, waar deze soort samen met Andinobates dorisswansonae voor...

[Lees verder...]


Statuten Dendrobatidae Nederland
Het doel van de vereniging is de waardering voor de natuur, meer in het bijzonder voor de regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika en nog meer in het bijzonder voor de gifkikkers en andere tropische kikkers, deze te helpen opwekken, onderhouden en bevorderen.         

Hoofddoelstellingen zijn tevens het bevorderen van nakweek om zo de bescherming van gifkikkers en andere tropische kikkers in de mogelijke natuurlijke biotoop te bevorderen en het zoveel mogelijk verspreiden van informatie met betrekking tot deze kikkers, in de meest brede zin van het woord en van al hetgeen daarmee verband houdt.

[Lees verder...]


Huishoudelijk Reglement

 Huishoudelijk Reglement

Dendrobatidae Nederland
 

[Lees verder...]


Let op! Het aanbodformulier bestaat niet meer. Je kan nu gewoon via en topic jou aanbod plaatsen mist het voldoet aan de onderstaande regels. De volgende velden zijn verplicht in te vullen: Aantal Leeftijd Prijs Woonplaats Daarnaast dien je de volgende velden in je profiel goed ingevuld te hebben. Voornaam of voorletter Achternaam Email Woonplaats Indien een veld niet goed is ingevuld zal de advertentie verwijderd worden! Je profiel kan je invullen doo...

[Lees verder...]


DN Webshop

Alle opbrengsten van de losse magazine verkoop gaan naar de natuurbeschermingsprojecten waar DN sponsor van is.

[Lees verder...]


Geplaats in: Vereniging
Adreswijziging
U wilt een adreswijziging of een wijziging van uw bank- of girorekening doorgeven aan de ledenadminstratie?

[Lees verder...]


Geplaats in: Vereniging
Geschiedenis van DN

Er waren eens, in 1982, een aantal terrarianen in het schoone Twenthe (ik ga niet uitleggen waar dat ligt). De één hield het met slangen, de ander deed het met hagedissen of kikkers. Zij kwamen bijeen, spraken en zagen dat het goed was. En zie, ‘PaluTerra - werkgroep voor herpetologie en terrariumkunde Nijverdal e/o’ was geboren.

[Lees verder...]


Geplaats in: Vereniging
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste