Super geslaagde 2e lezing en aankondiging 3e lezing

Hallo iedereen,

De tweede lezing is weer achter de rug en de derde is in aantocht. Het was weer een super geslaagde avond. Een klein groepje maar zeker niet minder gezellig. 

Bij binnenkomst wordt er eerst gezellig een bakje koffie gedaan. De gesprekken komen dan al lekker los. Om 8 uur is iedereen zover en starten we de film over het kikkerparadijs in Equador. In deze film draait het echt om de kikkers in de omgeving. Super hoe de heren van Tropical Experience dit hebben weten te filmen. Na de pauze is de film frans Guyana aan de beurt. Hier komen veel Dendrobates tinctorius soorten voor. Na wat mankementen met de film en/of laptop zijn we noodgedwongen gestopt met het kijken. Jammer maar het mag de sfeer niet bederven en er wordt lekker lang na gepraat over de hobby.

Dat was het einde van een mega gezellige en zeer succesvolle tweede bijeenkomst. De 3e bijeenkomst is in aankomst en zal donderdag 25 september gehouden worden. 

Het beloofd een super gezellige en leerzame avond te worden. We hebben Rob van Mourick uitgenodigd om een lezing te komen houden. Deze avond zal het vooral gaan over het beplante vivarium. Onderwerpen als de inrichting, verzorging en de relatie met de dieren zullen aanbod komen in deze lezing.Verder is er weer alle gelegenheid om in een gezellige sfeer ervaringen te delen en gezellig met elkaar bij te praten over kikkers en alles er om heen.

Ook voor deze avond is inschrijven verplicht vanwege de beperkte ruimte die we hebben.

Email adres is: werkgroepmiddennederland@gifkikkerportaal.nl

Een paar foto's van de laatste bijeenkomst:En de affiche voor de volgende keer;

Reacties zijn enkel zichtbaar voor geregistreerde gebuikers.

Theme picker

Back To Top